1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
05-02-2015 00:39

Ανατροπή και πρόκριση για την Παναχαϊκή

Η Παναχαϊκή ανέτρεψε το 2-1 της ΑΕΚ και προκριθηκε στους 8 του κυπέλλου ανδρών, επικρατώντας στο τάι μπρέικ (3-2). Την Παρασκευή θα μαθει τον αντίπαλό της στην κλήρωση που έχει προγραμματίσει η ΕΟΠΕ. Όλη την ουσία έκανε το σερβις του Νίκου Ρουμελιώτη που το 4-2 το έκανε 7-2 και χάρισε την σπουδαία πρόκριση στην Παναχαϊκή. Η Ένωση πλέον στρέφει την προσοχή της στη μάχη για την παραμονή στην κατηγορία και στο πώς θα λύσει τα οικονομικά της προβλήματα.

Το γήπεδο στην Αγυιά γέμισε με κόσμο των γηπεδούχων, προηγήθηκε ένταση έξω από το γήπεδο μεταξύ οπαδών της ΑΕΚ και αστυνομίας. Μέσα στο γήπεδο υπήρχαν περίπου 20 φίλοι της Ένωσης.

Κομβικό σημείο του αγώνα έτσι όπως εξελίχθηκε, ήταν το β’ σετ όπου η ΑΕΚ αν και προηγήθηκε με 16-19 και 20-22 δεν μπόρεσε να το κατακτήσει, ενώ παρόλο που πήρε στην κόντρα το τρίτο σετ μετά φάνηκε να μένει από δυνάμεις.

Τα σετ: 3-2 (22-25, 26-24, 24-26, 25-18, 15-9)

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Λυκούδης): Λιβαθηνός, Ρουμελιώτης Ν., Ντονάς, Βλαχοστάθης, Μαυραγάνης, Βασιλάκος/ Ρουμελιώτης Μ. - λ , Γεωργακόπουλος.

ΑΕΚ (Χριστόφ): Δημητρούδης, Ίλιτς, Ραντούνοβιτς, Αλεξίου, Ανδρεάδης, Χατζόπουλος/ Ωρολογάς –λ, Στούπης, Χριστοφίδης, Δανιάς

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ