1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-12-2014 21:07

Ξυπνούν όμορφες αναμνήσεις στην Ορεστιάδα

Ντέρμπι που θυμίζει τις παλιές καλές εποχές όταν το ελληνικό βόλεϊ μεσουρανούσε θα γίνει στην Ορεστιάδα. Οι ακρίτες επτά χρόνια μετά τον υποβιβασμό τους, έχουν επιστρέψει δυναμικά και υποδέχονται αύριο τον πρωταθλητή Ολυμπιακό (6/12, 17.00, Novasports-7, Διαιτητές: Ιωαννίδης, Στεργιόπουλος).

Συναγερμός έχει σημάνει στην Ορεστιάδα και σύμφωνα με παράγοντες της διοίκησης το γυμναστήριο «Νίκος Σαμαράς» αναμένεται να είναι κατάμεστο από 2.500 εβρίτες αλλά και οπαδούς του Ολυμπιακού από τον τοπικό σύνδεσμο που ζήτησαν και πήραν εισιτήρια σε συνεννόηση με την διοίκηση του Α.Ο.

Η Ορεστιάδα μετράει πέντε νίκες σε έξι αγώνες και είναι αήττητη στην έδρα της μετά από τρεις αναμετρήσεις με Κηφισιά, Φοίνικα και Παμβοχαϊκό. Μάλιστα και τις τρεις εντός έδρας νίκες τις έχει σημειώσει στο τάι μπρέικ, ενώ η ομάδα προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη στην Ορεστιάδα επί του Άρη. Σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και ο Κώστας Δεληκώστας περιμένει την ομάδα του να πιέσει σε σερβίς και επίθεση.

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να φτάσει στην Ορεστιάδα το βράδυ της Παρασκευής κι έχοντας κάνει μόνο μια προπόνηση ύστερα από την επιστροφή του από το Φριντρισχάφεν. Μάλιστα και από αυτή την προπόνηση απουσίαζαν ο Κώστας Προύσαλης και ο Γιώργος Στεφάνου οι οποίοι είχαν υποχρεώσεις με την ομάδα της Πυροσβεστικής στον τελικό του πρωταθλήματος Ενόπλων Δυνάμεων όπου κατέκτησαν και τον τίτλο.

Το παράπονο των «ερυθρολεύκων» είναι ότι οι ακρίτες δεν έδωσαν ώρα για προπόνηση, ενώ εκτός αποστολής έμειναν και πάλι ο Κώστας Χριστοφιδέλης και ο Αμερικανός Κάρσον Κλαρκ.

*Στη φωτό ο Μάριος Γιούρδας καρφώνει μπροστά από τον Στιβαχτή.

Περισσότερα από την κατηγορία: « «Καίγονται» και οι δύο Σκλάβοι στο φιλέ »

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ