1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
24-11-2014 20:38

Υποβλήθηκε σε υπέρηχο ο Κλαρκ

Στο Ιατρικό Κέντρο βρέθηκε ο διαγώνιος του Ολυμπιακού, Κάρσον Κλαρκ, για να διαπιστωθεί κατάσταση του τραυματισμού του από το ματς με τον Π.Α.Ο.Κ.
Σε υπέρηχο μαλακών μορίων θωρακικού τοιχώματος, υποβλήθηκε τη Δευτέρα το μεσημέρι ο Κάρσον Κλαρκ. Ο Αμερικάνος διαγώνιος του Ολυμπιακού βρέθηκε στο Ιατρικό Κέντρο και προχώρησε στην συγκεκριμένη εξέταση προκειμένου να διαπιστωθεί η κατάσταση του τραυματισμού, στο ματς του Σαββάτου με τον Π.Α.Ο.Κ. Αυτός ήταν άλλωστε και λόγος, που αντικαταστάθηκε στα μέσου του 3ου σετ της αναμέτρησης, από τον Δημήτρη Καζάζη. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων θα γίνουν γνωστά, αύριο Τρίτη (25/11).

Στο αγωνιστικό σκέλος οι «ερυθρόλευκοι» κάνουν χρήση του διήμερου ρεπό που τους έδωσε ο Δημήτρης Καζάζης για την Κυριακή και την Δευτέρα. Το τεχνικό επιτελείο αποφάσισε να δώσει αυτό το διήμερο ρεπό, προκειμένου να πάρουν «ανάσες» οι αθλητές του Ολυμπιακού, ύστερα από το βαρύ πρόγραμμα της προηγούμενης εβδομάδας που περιλάμβανε τη δύσκολη αναμέτρηση με τη Zenit Kazan και το ντέρμπι κορυφής με τον Π.Α.Ο.Κ. στην Πυλαία. Από την Τρίτη (25/11) θα ξεκινήσει η προετοιμασία για το εντός έδρας παιχνίδι που ακολουθεί με την Μεντ για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος, που διεξαχθεί το Σάββατο στις 17:00 στο Ρέντη. Το πρόγραμμα της Τρίτης (25/11) είναι διπλό και περιλαμβάνει ασκήσεις με βάρη στο γυμναστήριο και προπόνηση στο γήπεδο.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ