1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-11-2014 17:21

Ο Πανναξιακός στο Μινσκ: «Το ταξίδι στο όνειρο συνεχίζεται ...»

Με το σύνθημα «Το ταξίδι στο όνειρο συνεχίζεται ...» η αποστολή της γυναικείας ομάδας του Πανναξιακού αναχώρησε για το Μινσκ της Λευκορωσίας όπου την Τετάρτη θα δοκιμαστεί στην έδρα της Μιτσάνκα Μινσκ για τον Α΄γύρο του Τσάλεντζ Καπ. Αυτός θα είναι και ο πρώτος αγώνας του Πανναξιακού στα Ευρωπαϊκά Κυπέλλα και κρίθηκε σωστό να ταξιδέψει η ομάδα μία ημέρα νωρίτερα ώστε να είναι ξεκούραστη και να προσαρμοστεί.
Η διοίκηση του συλλόγου της Νάξου αλλά και οι υποστηρικτές του Πανναξιακού ζουν το δικό τους όνειρο και όπως αναφέρουν στο επίσημο σάιτ της ομάδας: «Το όνειρο βρίσκεται στο μακρινό Μινσκ της Λευκορωσίας. Ένα όνειρο που ξεκίνησε από τη συμμετοχή της ομάδας στο Final 4 του κυπέλλου στην παρθενική της εμφάνιση στα σαλόνια της μεγάλης κατηγορίας, συνεχίστηκε με την κατάκτηση της 2ης θέσης στον τελικό του κυπέλλου, και τώρα ακόμα πιο μακρυά.... Πάμε Ευρώπη. Για τα κορίτσια της ομάδας όμως «Το ταξίδι στο όνειρο συνεχίζεται ...» όπως είναι και το σλόγκαν του Πανναξιακού, καθώς τα ξημερώματα πετούν για Κίεβο και από εκεί για Μινσκ, έχοντας στο μυαλό τους τον αγώνα που δίνει η Ghavami κάνοντας απεργία πείνας στη φυλακή, και αναχωρούν για ένα μεγάλης σημασίας ταξίδι για την ομάδα, που σηματοδοτεί την παρθενική συμμετοχή της σε Ευρωπαϊκές διοργανώσεις και πιο συγκεκριμένα το Challenge Cup στον αγώνα απέναντι στην Minchanka Minsk.

Ένα όνειρο που ξεκίνησε από τη συμμετοχή της ομάδας στο Final 4 του κυπέλλου στην παρθενική της εμφάνιση στα σαλόνια της μεγάλης κατηγορίας, συνεχίστηκε με την κατάκτηση της 2ης θέσης στον τελικό του κυπέλλου, και τώρα τη βρίσκει να ταξιδεύει σε μία απομακρυσμένη περιοχή της Ευρώπης εκπροσωπώντας την Ελλλάδα, τις Κυκλάδες ,τη Νάξο!

Ο αγώνας θα γίνει την Τετάρτη 12 Νοεμβρίου στις 19.00 τοπική (18.00 ώρα Ελλάδας) με διαιτητές τον Φινλανδό Άρι Γιοκελάινεν και τον Ουκρανό Ολεξέι Σκιμπίτσκι. Προπονητής της Μιτσάνκα Μινσκ είναι ο Άλεξ Χούλεβιτς και η μοναδική ξένη είναι η Γιούλια Κούτσκο από το Καζακστάν.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ