1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-10-2014 20:45

Να ξαναγίνει Ευρω-θρύλος

Να επιστρέψουν στις παλιές καλές εποχές όπου ο Ολυμπιακός ήταν πρωταγωνιστής στο Champions League θέλουν στο τμήμα των πρωταθλητών. Αυτό τουλάχιστον απορρέει από την σημερινή συνέντρυξη τύπου που παρέθεσε ο Ολυμπιακός εν όψει της συμμετοχής στο Cev Deniz Bank Champions League.

Με αντιπάλους την Καζάν, την Φριντρισχάφεν και την Ποζολίνιτσα η ενισχυμένη και έμπειρη ομάδα του Καζάζη «ψηλώνει» τον πήχη των απαιτήσεων και αναζητά σε πρώτη φάση την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

«Νομίζω ότι φέτος θα προσπαθήσουμε για να κάνουμε το βήμα παραπάνω. Είμαι σ' έναν όμιλο που θα τον έλεγα περίεργο» τόνισε ο κόουτς του Ολυμπιακού Δημήτρης Καζάζης και ολοκλήρωσε: «Υπάρχει ένα μεγάλο φαβορί αλλά και οι άλλες ομάδες είναι σε καλό επίπεδο. Θέλουμε να ζήσουμε όπως η ομάδα του ποδοσφαίρου έτσι και εμείς μια μαγική ευρωπαϊκή βραδιά. Θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός πάντα σ' όλα τ' αθλήματα προσπαθεί να έχει ότι καλύτερο υπάρχει στορόστερ του. Έχουμε ένα εξαιρετικό ρόστερ αλλά δεν έχουμε ξεφύγει στο οικονομικό. Τα οικονομικά δεδομένα σε σχέση μ' άλλες ομάδες της Ευρώπης είναι πολύ χαμηλά. Από την άλλη θεωρώ ότι έχουμε εξαιρετικόρόστερ αλλά όλα και όλοι κρίνονται μέσα στο γήπεδο».

Ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων» Κώστας Χριστοφιδέλης θεωρεί ότι οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού θα περάσουν δύσκολες ώρες:

«Έχοντας την τύχη με το μέρος μας και όλους τους αθλητές υγιείς θεωρώ μπορούμε να τα καταφέρουμε. Θέλουμε να είναι ο κόσμος κοντά μας τόσο στις εγχώριες διοργανώσεις όσο και στο Champions League.Οι ομάδες που θ' αντιμετωπίσουμε φέτος είναι υψηλού επιπέδου αλλά ένας καλός Ολυμπιακός δεν έχει να φοβηθεί τίποτε. Με την βοήθεια του κόσμου τουλάχιστον εδώ στην έδρα μας οι αντίπαλοι μας θα περάσουν πολύ δύσκολα».

Στη συνέντευξη Τύπου μίλησαν τόσο ο αντιπρόεδρος του ΤΑΑ κ. Παντελής Ταρνατόρος όσο και η Γενική Διευθύντρια του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π κα Χριστίνα Τσιλιγκίρη.

«Είναι τιμή μας να συμμετέχουμε σ' αυτό το θεσμό. Τα δυο τελευταία χρόνια που πηγαίνουμε στη Βιέννη και με την καΤσιλιγκίρη και με τον κ. Μαντούβαλο βλέπουμε πόσο σέβονται το όνομα του Ολυμπιακού όχι μόνο η CEV αλλά και οι άλλες ομάδες. Αυτό βέβαια γίνεται χάρη στις διοικήσεις του κ. Κουντούρη και του κ. Μαρινάκη και σ' όποιον ακόμη βοηθάει την ομάδα όχι μόνο να στέκεται στα πόδια της αλλά και να αγωνίζεται επάξια στα μεγάλα σαλόνια της Ευρώπης» είπε ο Παντελής Ταρνατόρος, με την Χριστίνα Τσιλιγκίρη να συμπληρώνει:

«Ήταν μια χρονιά που προσπαθούσε και προσπαθεί ακόμη να μπει σε μια τροχιά Ευρώπης και να διεκδικήσει θέσεις και κατατάξεις ανάλογα με το όνομα και την ποιότητα της ομάδας. Συντελεστής φυσικά σ' όλη αυτή την προσπάθεια είναι ο κόσμος μας. Ο κόσμος που αδιάκοπα όλα αυτά τα χρόνια υπάρχει και είναι δίπλα μας για να μας βοηθήσει να φτάσουμε εδώ που είμαστε».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ