1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
19-10-2014 12:27

Ευεργέτης και δήμιος της ΑΕΚ

«Τα κάστρα πέφτουν από μέσα» και στην ΑΕΚ το βίωσαν και το εμπέδωσαν. Και δεν είναι μόνο η καταγγελία που έκανε ο Ίνοσλαβ Κριντς και ο μάνατζερ του προς την κροατική ομοσπονδία επειδή η ΑΕΚ δεν είχε πληρώσει μέχρι την Παρασκευή τα παράβολα στην παγκόσμια ομοσπονδία, είναι και η αδυναμία που υπάρχει για να στηριχτεί ο προϋπολογισμός του τμήματος.


Ο Μάνος Μακρής μάλλον ονειροβατεί περιμένοντας το «μάνα εξ ουρανού» που ισοδυναμεί με τη βοήθεια κάποιου ισχυρού παράγοντα. Και για να μην κρυβόμαστε όλοι ελπίζουν πλέον πως ένα πρωί θα ξυπνήσει ο Δημήτρης Μελισσανίδης και θα ασχοληθεί με το βόλεϊ. Αλλος ούτε μπορεί, ούτε δύναται να στηρίξει το μπάτζετ της περιόδου που τρέχει αλλά και των χρεών που έχουν αφεθεί στην τύχη τους και που αργά ή γρήγορα θα σταθούν και πάλι εμπόδιο.

Δεν σχολιάζουμε την κίνηση του Κρίντς. Κανείς επαγγελματίας δεν θέλει να εγκλωβιστεί και να ρισκάρει, ειδικά όταν οι μάνατζερ έχουν βάλει την ΑΕΚ στη «μαύρη λίστα» και με τη γυναικεία ομάδα όπου υπάρχει απαγόρευση μεταγραφών ξένων παικτριών.

Με άλλα λόγια η κίνηση του Κρίντς ίσως και να έγινε για το καλό της ΑΕΚ προκειμένου να προσγειώσει στην πραγματικότητα όλους αυτούς που πιστεύουν πως η ομάδα της «Ένωσης» θα πάει μακριά με τα ψέμματα, τις υποσχέσεις και την τρέλα του Μακρή. Το σίγουρο είναι πως με τις παρούσες συνθήκες η ΑΕΚ δε μπορεί να προχωρήσει σε ένα πρωτάθλημα που δεν έχει καν αρχίσει και αναμένεται πολύ σκληρό και δύσκολο.


Η συνέχεια ΕΔΩ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ