1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-10-2014 16:54

Εν κρυπτώ και παραβύστω...

ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΛΕΜΟΝΙΔΗ
Εν κρυπτώ και παραβύστω, παίρνονται οι αποφάσεις στην ΕΟΠΕ, το διοικητικό συμβούλιο συνεδριάζει χωρίς να μαθαίνουμε τι αποφασίζει, όταν μάλιστα οι σημερινοί διοικούντες μιλούσαν για δημοκρατία και απαιτούσαν ανοιχτές πόρτες επι Προσαλίκα, με αποτέλεσμα να δούμε live, το σώου της αποχώρησης των Καζάζη, Φάκα από την Εθνική.
 
Τώρα ουδείς ασχολείται, αλλά και ουδείς ενοχλείται , κι όπως επισημαίνει στέλεχος της ΕΟΠΕ “όλα καλά, αφού όλα είναι ήσυχα”, απουσία αντιπολίτευσης. Ησυχία όμως υπάρχει και στο νεκροταφείο, ενώ στο βόλει πρέπει να γίνεται ντόρος, όπως αυτός της επιτυχημένης κλήρωσης της Α1 γυναικών στη Νάξο.
 
Αποδείχθηκε ότι το παν είναι το μεράκι, το κέφι και η αγάπη προς το άθλημα και όχι τα χρήματα για να πετύχεις ζηλευτά αποτελέσματα...
 
Η Ομοσπονδία πιστώθηκε την επιτυχία και καλά έκανε, αλλά πέραν τούτου ουδέν, με αποτέλεσμα να πληροφορηθούμε από Blog και όχι από το επίσημο site της ΕΟΠΕ  την απόσπαση 9 προπονητών, που τους πληρώνουμε εμείς(παίρνουν το μισθό του καθηγητή και κάποιοι και αλμυρό επιμίσθιο από την ΕΟΠΕ).
 
Πρόκειται για τους Μπακοδήμο, Δρίκο, Φλώρο, Καραίσκο, Σταθόπουλο, Τζιουμάκα,Γιαμακίδη, Γεράνιο, Ζαλμά, με τους τέσσερις πρώτους να έχουν πάρει εδώ και χρόνια την απόσπαση με ...108, χωρίς ποτέ να κρίνονται αν πέτυχαν στο έργο τους και για κάποιους εξ αυτών, χωρίς να ξέρουμε ποιό το έργο τους.
 
Όσοι θεωρήσουν ότι πρόκειται για ρουσφέτια, πρέπει να πάρουν την απάντηση τους, όπως και για ποιό λόγο έγιναν αυτές οι αποσπάσεις, ποιά η σκοπιμότητα τους και ποιό έργο θα αναλάβει ο καθένας.
 
Ο Σύλλογος Φίλων Εθνικών Ομάδων διοργάνωσε  ημερίδα, αλλά προς μεγάλη έκπληξη μας, διαβάσαμε στο δελτίο Τύπου, μόνο τους χαιρετισμούς των διαφόρων φορέων και οχι τις τοποθετήσεις των ομιλητών, σε μια άκρως αντιδημοσιογραφική παρουσίαση της εκδήλωσης, αν και ο σύλλογος έχει ουκ ολίγους δημοσιογράφους στις τάξεις του.
 
Είναι σαν να πηγαίνεις στο σινεμά για να δεις μια ταινία, να σου προβάλουν τις διαφημίσεις και τα προσεχώς και μετά να ακυρώνουν την προβολή του φιλμ.
 
ΠΗΓΗ: ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

3 σχόλια

  • Comment Link stratos M. Πέμπτη, 09 Οκτωβρίου 2014 15:56 posted by stratos M.

    ΜΠΑΚΟΔΗΜΟΣ...τι μεγαλο ονομα....τεχνικος συμβουλος ΕΟΠΕ....μεγας πρωτεργατης των επιτυχιων...ενας δημιουργικος εγκεφαλος...ηλιε μου πρωτομαστορα...ελπιζω να μην μας φυγει και αυτος στο εξωτερικο

  • Comment Link volley1980 Πέμπτη, 09 Οκτωβρίου 2014 07:26 posted by volley1980

    Ο ΜΠΑΚΟΔΗΜΟΣ ζεί ακόμη, γιατί το βόλλευ το πέθανε!!!!
    επι τέλους βρήκαμε θέση και για τον Ζαλμά που γύρναγε σαν το κοράκι στα γήπεδα!

    Ρε τι τους κοιτάτε .....βαράτε τους(μεγάλε ΧΑΡΥ ΚΛΥΝ)

  • Comment Link VOLLEY FANS Τετάρτη, 08 Οκτωβρίου 2014 16:23 posted by VOLLEY FANS

    Ακριβώς όπως τα λες είναι τα πράγματα.Αποσπάσεις με 108 και αποτελέσματα που όλοι γνωρίζουμε.Αν ήταν σε ιδιωτικό φορέα καλά θα έκαναν.Τώρα όμως πράτουν με το έτσι Γουστάρω και Λογαριασμό δεν δίνω;

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ