1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-06-2014 22:06

O Τσάβες μιλούσε στον Κάστρο για τον Harry

Η επιστροφή του Ερνάντο Γκόμεζ στην Ελλάδα δεν θα μπορούσε να μην ταράξει τα νερά στο μεταγραφικό παζάρι της volleyleague. Ένας από τους πλέον παραγωγικούς διαγώνιους που πέρασαν ποτέ από το ελληνικό πρωτάθλημα επιστρέφει. Ο Γκόμεζ άφησε εποχή στο ελληνικό πρωτάθλημα. Αγαπήθηκε όχι μόνο από τους οπαδούς των ομάδων που αγωνίστηκε αλλά και από τους αντιπάλους κι όχι άδικα. Εκτός από εξαιρετικός αθλητής είναι και μια ξεχωριστή προσωπικότητα.


Στη Βενεζουέλα ο Γκόμεζ λατρεύεται σαν θεός. Χαίρει μεγάλης εκτίμησης και τεράστιας αποδοχής, ενώ οι φωτογραφίες του κοσμούν ακόμα και τα πάνελ δημοσίων αθλητικών χώρων. Τα επιτεύγματα του είναι ξεχωριστά και ο Γκόμεζ ήταν το καμάρι του Ούγκο Τσάβες.

Το εντυπωσιακό είναι πως ελάχιστοι στην πατρίδα του τον γνωρίζουν ή τον αποκαλούν με το όνομα του, Ερνάντο Γκόμεζ.

Το προσωνύμιο του είναι «Harry» και προέρχεται από ένα χαρακτηριστικό είδος χιμπατζή που ζει στη ζούγκλα του ποταμού Ορινόκο στα παρθένα δάση της χώρας και χαρακτηρίζεται για το μεγάλο του άλμα. Προικισμένος από τη φύση ο Γκόμεζ ξεχώριζε όχι μόνο για τη μυϊκή του δύναμη αλλά κυρίως για το τεράστιο άλμα που του δίνει μεγάλο πλεονέκτημα στην επίθεση.

 

Διαβάστε όλο το άρθρο: ΕΔΩ

 

 

 

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ