1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-03-2014 13:51

Η τρίτη εμφάνιση που έφερε την κούπα

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε απόψε δίκαια το Κύπελλο Ελλάδας υπενθυμίζοντας σε οπαδούς και αντιπάλους πως είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του νταμπλ. Όπως αποδείχτηκε απόψε στην Καλαμάτα δεν φτάνει μόνο να είσαι καλός βολεϊμπολίστας αλλά στο πέρασμα των χρόνων και των αγώνων θα πρέπει να μάθεις να διαχειρίζεσαι τις δυνάμεις σου και του μυαλό σου. Και αυτή η διαχείριση των δυνάμεων και του πνεύματος έγινε με τον καλύτερο τρόπο από τον Δημήτρη Καζάζη και τους παίκτες του και μάλιστα απέναντι σε μία εντυπωσιακή Κηφισιά που αν ήταν πιο αποτελεσματική στις ευκαιρίες που είχε στο φινάλε του 4ου σετ θα μπορούσε να είχε οδηγήσει τον αγώνα στο τάι μπρέικ.

Η αυλαία του φάιναλ-4 του Κυπέλλου έπεσε στην Καλαμάτα και το ταμείο είναι θετικό για το ελληνικό βόλεϊ, τους δύο φιναλίστ του τελικού αλλά και για το βόλεϊ της Μεσσηνίας που προσπαθεί και πάλι να ορθοποδήσει ακολουθώντας το δρόμο που άνοιξε πριν από περίπου 30 χρόνια ο μεγάλος Γιέρζι Βελτζ. Το γυμναστήριο της παραλίας γέμισε από ωραίο βολεϊκό κοινό που χειροκρότησε όλες τις προσπάθειες των αθλητών των δύο κορυφαίων ελληνικών ομάδων που το αποδεικνύουν και με την βαθμολογική τους θέση στο πρωτάθλημα. Αν ο Εθνικός και ο Φοίνικας δεν βρουν τα ποιοτικά στοιχεία που χρειάζονται.

 

Διαβάστε όλο το άρθρο: ΕΔΩ

 

 

 

 

 

 

 

1 σχόλιο

  • Comment Link volleymaniac Δευτέρα, 17 Μαρτίου 2014 11:52 posted by volleymaniac

    Κύριε Ασημακόπουλε, ώραιο το παραμύθι, αλλά δεν έχει δράκο. Επειδή σας διαβάζει βολλεϋκο κοινο, θα έπρεπε να γνωριζεταί ότι για να αντικατασταθει το Libero δεν είναι αναγκαια η εμφάνιση, γιατι στη γραματεία υπάρχει χρωματιστό γιλέκο το οποίο και φοράει ο αντικαταστάτης.
    Πολλά μπράβο και στις δύο ομάδες και αν κάνω λαθος ζητάω συγνώμη.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ