1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-03-2014 15:52

Λουκέτο στις ομοσπονδίες και όχι στον αθλητισμό

Η ανακοίνωση των επιχορηγήσεων του υφυπουργείου αθλητισμού προς τις αθλητικές ομοσπονδίες μου θύμισε κάτι από τα κοινόχρηστα που πληρώνουμε κάθε μήνα. Στην ανάλυση των κοινοχρήστων κάπου γράφει για «κηπουρό», «συντήρηση του ασανσέρ», «λάμπες πολυκατοικίας», «συνεργείο καθαρισμού», «ΔΕΗ» και φυσικά μέχρι και πριν καιρό κάπου έγραφε και «πετρέλαιο».

Στις περισσότερες πολυκατοικίες κανείς δεν πληρώνει πετρέλαιο, οι «κηπουροί» μοιάζουν με το είδος των «θυρωρών» που εξαφανίστηκε και το καθαρισμό τον έχουν αναλάβει εκ περιτροπής οι ένοικοι.

Έτσι, λοιπόν, και το υφυπουργείο αθλητισμού. Ήρθε η ώρα να κάνει την αγγαρεία του, δηλαδή, να πληρώσει τα... κοινόχρηστα των ομοσπονδιών και ανακοίνωσε τα 11,2 εκ. Ευρώ, όσα, δηλαδή, χρειάζονταν μόνο ο ΣΕΓΑΣ το 2005. Αν μάλιστα αφαιρεθούν κάπου 400.000 Ευρώ που είναι τα χρήματα που πηγαίνουν στις Ενώσεις και σε διάφορους φορείς και Ενώσεις αλλά και τις δόσεις του 2013 τότε το πραγματικό ποσό που μένει στις ομοσπονδίες για το 2014 είναι 10,8 εκ. Ευρώ.

 

 

Διαβάστε όλο το άρθρο: ΕΔΩ

 

 

 

 

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ