1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-02-2014 05:20

Σαν τον σκύλο που έκανε ζημιά

Του: Κώστα Ασημακόπουλου στο gazzetta.gr: Την επιτυχία για την απολαύσεις και πολύ περισσότερο για να την αντέξεις πρέπει να την πιστέψεις και να την συνειδητοποιήσεις. Κάθε μέρα στη ζωή μας χάνουμε αλλά και κερδίζουμε μικρά και μεγάλα πράγματα αλλά για πολλούς και διαφόρους λόγους δε μπορούμε ούτε να τα χαρούμε, ούτε να τα αξιολογήσουμε σωστά. Κάποιες φορές μάλιστα μας συμβαίνουν και ανέλπιστες καταστάσεις αλλά επειδή ακριβώς δεν πιστεύουμε το μέγεθος της επιτυχίας στο τέλος βρισκόμαστε και... χαμένοι.

Κάπως έτσι το έπαθε η ΑΕΚ στο αποψινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Προηγήθηκε 2-0 σετ αλλά έχασε από τον Ολυμπιακό 3-2 σετ. Για 4η συνεχή χρονιά η ΑΕΚ χάνει από τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο. Απόψε, δεν αποκλείστηκε απλώς, κλονίστηκε και το ηθικό της ομάδας έξι ημέρες πριν από το ντέρμπι πρωταθλήματος και παράλληλα παραιτήθηκε και ο προπονητής της Απόστολου Οικονόμου. Μεταξύ των προπονητών που είναι υποψήφιοι για την ΑΕΚ είναι ο Μανώλης Ρουμελιώτης ο οποίος παραιτήθηκε από τα Βριλησσία όταν ηττήθηκαν από τον Ολυμπιακό.

Πρέπει πρώτα να απαντήσουμε στο ερώτημα, εάν κέρδισε ο Ολυμπιακός ή έχασε η ΑΕΚ.

Στο συγκεκριμένο ματς δεν ισχύει τίποτε από τα δύο. Το κέρδισε η εμπειρία του Γιάννη Νικολάκη αλλά και η έλλειψη πειθαρχίας και κυρίως αυτοπεποίθησης στην ομάδα της ΑΕΚ.

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε πίσω στο σκορ κυρίως επειδή άργησε να μπει στον αγώνα και έκανε πολλά λάθη στην υποδοχή και στην ανάπτυξη και όχι τόσο γιατί η ΑΕΚ πίεσε τον Ολυμπιακό.

Ακόμα και στην ανατροπή του 23-20 στο 2ο σετ έγινε από τα σερβίς της Γιακουμή στα διαδοχικά λάθη του Ολυμπιακού στην υποδοχή και στην επίθεση. Πως αποδεικνύεται αυτό;

 

Διαβάστε όλο το άρθρο: ΕΔΩ

 

 

 

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ