1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-02-2019 16:33

Σπύρος Καπράλος: «Η Δ.Ο.Ε. και η Ε.Ο.Ε. στηρίζουν τα αθλήματα εκτός σάλας, όπως το μπιτς βόλεϊ»

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος, στο περιθώριο της παρουσίασης των Εθνικών ομάδων μπιτς βόλεϊ, αποκάλυψε πως κύριο μέλημα της Δ.Ο.Ε. αλλά και της Ε.Ο.Ε. είναι η ανάπτυξη των αθλημάτων εκτός σάλας, όπως το μπιτς βόλεϊ καθώς αυτά είναι πλέον που προσεγγίζουν τους νέες και τις νέες.

«Σας καλωσορίζω όλους στην Ε.Ο.Ε. Μαζί με την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης παρουσιάζουμε τις γυναικείες Εθνικές ομάδες beach volley. Η Δ.Ο.Ε. όπως και η Ε.Ο.Ε. έχουν αντιληφθεί τη μεγάλη δυναμική που έχουν τα αθλήματα εκτός σάλας στους νέους. Με βάση αυτή την λογική, η Ε.Ο.Ε. θα συμπαρασταθεί και συμπαραστέκεται στο beach volley. Η Βίκυ Αρβανίτη και η Πένυ Καραγκούνη επέστρεψαν πριν λίγες ημέρες από την Καμπότζη με το χρυσό μετάλλιο και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι'αυτό. Ως Ολυμπιακή Επιτροπή θα είμαστε πάντα στο πλευρό των αθλητών όλων των αθλημάτων, προσφέροντας βοήθεια όπου μπορούμε, κυρίως οικονομική, με πόρους που προέρχονται από την Ε.Ο.Ε. με μεγάλο στόχο να προκριθούν οι αθλητές στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Θυμάμαι το 2012 την λαχτάρα που είχαμε όταν η Βίκυ Αρβανίτη αγωνιζόταν. Αυτό θέλω να επαναληφθεί και το 2020 στο Τόκυο. Εύχομαι η πολυπόθητη πρόκριση να έρθει και να σας δούμε στην Ιαπωνία. Εμείς σαν Ε.Ο.Ε. αγκαλιάζουμε και τις 28 Ομοσπονδίες και προσπαθούμε με κάθε τρόπο να βοηθάμε τους αθλητές. Το κίνημα "Υιοθέτησε έναν αθλητή" συνεχίζεται και ευελπιστούμε το 2020 στο Τόκυο να έχουμε περισσότερες επιτυχίες από το Ρίο το 2016» δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος της Ε.Ο.Ε. Σπύρος Καπράλος.

Στέλιος Αγγελούδης (Αντιπρόεδρος Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής): «Το ελληνικό βόλεϊ ετοιμάζεται για νέες επιτυχίες»

«Το μόνο που έχω να πω εκτός από τις ευχές, είναι ότι το ελληνικό βόλεϊ με τη σοβαρή και σεμνή δουλειά της διοίκησης βρίσκει το χαμένο νήμα των ευκαιριών και ετοιμάζεται για νέες επιτυχίες».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ