1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-05-2013 12:50

«Προσωπικό στοίχημα η επάνοδος του ΕΟΣ στην Α1» (video)

Αξιολογείστε το άρθρο
(1 Vote)
Θεσσαλονίκη, Του Κωσνταντίνου Χρυσίδη
Ιδανική ήταν η φετινή χρονιά για τον προπονητή του ΕΟΣ, Δημήτρη Σολκίδη, ο οποίος τόνισε πως ήταν προσωπικό στοίχημα η επάνοδος της ομάδας στην Α1, σε δηλώσεις του στην κάμερα του volleynews. Ο έμπειρος τεχνικός πρόσθεσε πως μετά από το τελευταίο παιχνίδι με τη Νίκη στην Αλεξανδρούπολη, θα τεθεί επί τάπητος η οργάνωση και ενίσχυση της ομάδας για την Α1 κατηγορία του χρόνου.



«Ήταν ένα αρκετά μεγάλο πρωτάθλημα. Δεν έχουμε συνηθίσει τόσα χρόνια η Α2 να τελειώνει τόσο αργά. Υπάρχει κούραση σωματική και ψυχολογική, με τις πολλές διακοπές. Η χρονιά κύλησε όπως ονειρευόμασταν, ήταν ιδανικό το ξεκίνημα και όλη η διάρκεια στο πρωτάθλημα γενικότερα. Φάνηκε πως ήμασταν ένα σκαλί παραπάνω από τους αντιπάλους μας, δείξαμε σοβαρότητα σε όλα τα παιχνίδια. Περάσαμε κάποιες δύσκολες μέρες, όπως και η κάθε ομάδα. Κάναμε πρωταθλητισμό και χρησιμοποιήσαμε 21 αθλήτριες, αυτό το νούμερο για μένα λέει πολλά, υπάρχει βάθος στην ομάδα.
Μετά από το παιχνίδι με την Αλεξανδρούπολη θα κάνουμε αυτό που πρέπει, να συναντηθούμε με τη διοίκηση για να δούμε τις δυνατότητες για του χρόνου. Η Σταυρούπολη επανέρχεται στην Α1 μετά από 14 χρόνια. Το δεύτερο χρόνο, στο ξεκίνημα της προπονητικής μου καριέρας, μου εμπιστεύθηκαν την ομάδα και ήταν ένα προσωπικό στοίχημα να επαναφέρω τον ΕΟΣ στη μεγάλη κατηγορία. Οι δυνατότητες της ομάδας είναι συγκεκριμένες. Στηρίζετε στο οικογενειακό κλίμα που έχει και στην ομοιογένεια. Ήμαστε μια οικογένεια και όποια καινούρια κοπέλα μπαίνει, την αγκαλιάζουμε και γίνετε μέλος της ομάδας. Θα δούμε τι ακριβώς μπορεί να κάνει και η διοίκηση, οπωσδήποτε χρειαζόμαστε ενίσχυση για την Α1, αλλά αυτά μετά το τελευταίο παιχνίδι».
Διαβάστηκε 1041 φορές

Media

Περισσότερα από την κατηγορία: Με Ιωαννίδου στην Α1 η Σταυρούπολη »

2 σχόλια

  • Comment Link lne = 1 , log10=1 Παρασκευή, 10 Μαΐου 2013 13:02 posted by lne = 1 , log10=1

    στην α2 έκανε περίπατο αλλά στην α1 λογικά θα έχει την τύχη του δασω.

  • Comment Link καποιος Παρασκευή, 10 Μαΐου 2013 10:57 posted by καποιος

    Η Σταυρουπολη επαιξε τελευταια φορα στην Α1 την περιοδο 1992-93, οταν και υποβιβαστηκε μετα απο 9 συνεχομενες παρουσιες στην Α Εθνικη

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ