1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
09-01-2014 14:10

Σολκίδης: «Ξέρουμε ποιοι είμαστε και προσπαθούμε στο γήπεδο»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Ο προπονητής του ΕΟ Σταυρούπολης, Δημήτρης Σολκίδης, μίλησε στο volleynews.gr για την ήττα από τον Παναθηναϊκό και την βαθμολογικη θέση της ομάδας 
Για το παιχνίδι: Είναι η πρώτη αγωνιστική του καινούριου χρόνου και οι δύο ομάδες δεν παρουσίασαν το θέαμα που μπορούν να παρουσιάσουν. Ήταν ένα μέτριο παιχνίδι στο οποίο ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ καλύτερος από εμάς. Εμείς ακολουθούσαμε μέχρι τους 14-15 πόντους, αλλά μετά κάτι γινόταν. Είχαμε κάποιες καλές στιγμές στις αρχές αλλά δεν μπορούσαμε να ακολουθήσουμε με τίποτα το ρυθμό του Παναθηναϊκού, ο οποίος ήταν πολύ πιο πλήρης, πολύ καλύτερος και δίκαια κέρδισε. Έχουμε μπροστά μας το τοπικό ντέρμπι του Σαββάτου με τον Ηρακλή κι ελπίζω να δείξουμε ένα διαφορετικό πρόσωπο από το σημερινό.

Για τη βαθμολογική θέση της ομάδας: Γνωρίζουμε ποια είναι η δυναμική της ομάδας μας και προσπαθούμε συνεχώς στο γήπεδο. Ξέρουμε ποιοι είμαστε, όπως ξέρουμε και τους αντιπάλους. Τολμώ να πω ότι περνάμε καλά στις προπονήσεις κι ευχαριστιόμαστε. Αλλά αυτό που κάνουμε στις προπονήσεις δε βγαίνει στα παιχνίδια γιατί δε μας αφήνουν οι αντίπαλοι.

Ευχή: Εύχομαι πάνω απ' όλα υγεία σε όλους τους ανθρώπους και ειρήνη στο κόσμο.
Διαβάστηκε 430 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ