1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
04-03-2015 12:43

Το «ευχαριστώ» του Φιλαθλητικού

Αξιολογείστε το άρθρο
(2 votes)
Ο Φιλαθλητικός Λάρισας, με ανακοίνωσή του ευχαρίστησε όλους τους συλλόγους που εξέφρασαν τα συγχαρητήριά τους για την άνοδο στην Α1 γυναικών. Ιδιαίτερα, τον έφορο του Πορφύρα, Νίκο Δελαγραμμάτικα που ήταν ο πρώτος που τηλεφώνησε.


Το ΔΣ του Φιλαθλητικού Λαρισαϊκού νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια όλα τα σωματεία  που με  επιστολές και  τηλεφωνήματα μας εξέφρασαν τα συγχαρητήρια τους  για την κατάκτηση της 1ης θέσης  στον 2ο όμιλο της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Πετοσφαίρισης Γυναικών. Θέλουμε επίσης ιδιαίτερα να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε επίσης   τον έφορο του Α.Ο.Φ. Πορφύρα  κ Δελαγραμμάτικα Νίκο ( ήταν ο πρώτος που μας ανακοίνωσε την μεγάλη επιτυχία της ομάδας μας) για το ήθος του  και για τον αγώνα που έδωσε η ομάδα του μέχρι τέλος, κρατώντας αμείωτο, το ενδιαφέρον του πρωταθλήματος . Ευχαριστούμε επίσης τους χορηγούς μας και όλους τους αγνούς φιλάθλους μας, που  μας στήριξαν όλη την χρονιά και πιστεύω τους δικαιώσαμε με τον καλύτερο τρόπο γιορτάζοντας τα 25 χρόνια ζωής του συλλόγου μας  με μία άνοδο στην μεγάλη κατηγορία. Σας ευχαριστούμε όλους για ακόμη μία φορά θερμά.

Διαβάστηκε 565 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ