1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-09-2014 11:17

Φιλική ισοπαλία του Ηρακλή, τραυματισμός για Γκονσάλβες

Αξιολογείστε το άρθρο
(1 Vote)

Θεσσαλονίκη. Γιώργος Γκολέμας.

Στον χθεσινό φιλικό αγώνα στο Κατσάνειο παρουσία αρκετών θεατών οι γυναίκες του Ηρακλή αναδείχθηκαν ισόπαλες με την ομάδα του Φιλαθλητικού Λάρισας με σκορ 2-2 (21-25, 16-25, 25-16, 27-25). 

Με την ομάδα των κυανόλευκων αγωνίστηκε και το νέο απόκτημα της ομάδας η 23χρονη Φερνάντα Φερέιρα Ντα Σίλβα Γκονσάλβες, η οποία δυστυχώς τραυματίστηκε στο πρώτο σετ και παρά τις φιλότιμες προσπάθειές της δεν μπόρεσε να συνεχίσει. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να επηρεασθούν αρνητικά οι υπόλοιπες συμπαίκτριές της και έτσι να προηγηθούν οι παίκτριες του Δημήτρη Ιόβτσεβ με σκορ 2-0. Στο τρίτο σετ οι παίκτριες του Ηρακλή βρήκαν τον ρυθμό τους και κέρδισαν τα δύο επόμενα σετ.

Πολύ καλές εντυπώσεις άφησαν τα κορίτσια του Φιλαθλητικού και σίγουρα θα πρωταγωνιστήσουν στον β΄ όμιλο της Α2 κατηγορίας. Μετά τον αγώνα η Βραζιλιάνα αθλήτρια, που πέρυσι αγωνιζόταν στο CSUB (California State University Bakersfield) μεταφέρθηκε στην Γενική Κλινική και αύριο θα κάνει μαγνητική. Την Παρασκευή η ομάδα του Ηρακλή θα δώσει ακόμη ένα φιλικό παιχνίδι με τον ΕΟ Σταυρούπολης.

Διαβάστηκε 2939 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ