1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
08-03-2015 21:44

MVP η Σοφία Γκρέκα

Η Σοφία Γκρέκα ήταν η πολυτιμότερη αθλήτρια του Ηρακλή Κηφισιάς σε όλη τη διαδρομη μέχρι την κατάκτηση του Πανελληνιου Πρωταθλήματος Νεανίδων. Δίκαια λοιπόν αναδείχθηκε MVP της διοργάνωσης.
«Όταν ξεκινάς να παίξεις ένα παιχνίδι, πόσο μάλλον έναν τελικό δεν σκέφτεσαι το έπαθλο του MVP, αλλά θέλεις να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό και να βοηθήσεις την ομάδα σου. Σίγουρα όμως όταν η κατάκτηση ενός τίτλου συνδυάζεται και με μια τέτοια διάκριση είναι ό,τι το καλύτερο», είπε η MVP των αγώνων του Τυρνάβου και συμπλήρωσε αναφερόμενη στον τελικό:

«Ξεκινήσαμε πολύ καλά, όμως από ένα σημείο και μετά χαλαρώσαμε και η Ηλιούπολη το εκμεταλλεύτηκε. Όταν το σκορ έγινε 16-11 στο δ’ σετ σίγουρα σκέφτηκα ότι μπορεί να πάμε σε τάι μπρέικ, όμως τελικά μέτρησε η ψυχή που είχαμε και η θέληση όλων των κοριτσιών για να κατακτήσουμε τον τίτλο».

Όσον αφορά το μέλλον η ίδια πιστεύει ότι ανήκει στον Ηρακλή Κηφισιάς.
«Υπάρχει από πίσω μια εξαιρετική ομάδα Κορασίδων, ήδη αρκετά κορίτσια αγωνίζονται στην γυναικεία ομάδα, ενώ ως νεάνιδες δείξαμε ότι έχουμε μια πολύ καλή ομάδα, η οποία όμως έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης»

Αναλυτικά οι κορυφαίες του Final 4
MVP: Σοφία Γκρέκα (Ηρακλής Κηφισιάς)
Καλύτερη Επιθετικός: Κατερίνα Παπάζογλου (Ελπίδα Αμπελοκήπων)
Καλύτερη μπλοκέρ: Μαριφένια Πατεράκη (ΓΣ Ηλιούπολης)
Καλύτερη Πασαδόρος: Εύα Λάβδα (Ηρακλής Κηφισιάς)
Καλύτερο Λίμπερο: Ελένη Κυριαζοπούλου (ΓΣ Ηλιούπολης)
Καλύτερη σέρβερ: Κατερίνα Παπάζογλου (Ελπίδα Αμπελοκήπων)

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ