1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
26-04-2017 19:06

Συγχαρητήρια Δημάρχου στον Ηρακλή Κηφισιάς

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Με ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος της Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος δίνει συγχαρητήρια στον Ηρακλή Κηφισιάς, για την άνοδο στην Α1 γυναικών.
«Ο Δήμος Κηφισιάς και ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Θωμάκος συγχαίρουν τoν «Ηρακλή Κηφισιάς», για την άνοδο της ομάδας στην Α1 βόλεϊ Γυναικών, μετά από τρία χρόνια.

Το σωματείο πρότυπο του Δήμου μας, διαθέτει τμήματα από πολύ μικρά κορίτσια και με Ακαδημίες –Παγκορασίδες- Κορασίδες–Γυναίκες και υπηρετεί με συνέπεια το «Ευ Αγωνίζεσθαι» από το 1992.

Η ομάδα Γυναικών αποτελεί άξια εκπρόσωπο του τόπου μας, προβάλλοντας επάξια το αγωνιστικό και αθλητικό πνεύμα.

Οι διακρίσεις και τα πρωταθλήματα του συλλόγου είναι επαναλαμβανόμενα και κάθε χρόνο, αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς της διοίκησης, των προπονητών και αθλητριών. Επί σειρά ετών στο τιμόνι της ομάδας πρόεδρος ήταν ο αείμνηστος «πατριάρχης» του ελληνικού αθλητισμού Αντώνης Τζήκας και σήμερα άξιος διάδοχος του, ο Αιμίλιος Μαυριτσάκης που με την βοήθεια σημαντικού χορηγού πέτυχαν την άνοδο. Πολύτιμη φυσικά και η βοήθεια του προπονητή της ομάδας Σπύρου Χουντουμάδη.

Για την άνοδο της γυναικείας ομάδας Βόλεϊ απευθύνω τα θερμά μου συγχαρητήρια στις παίκτριες, στον προπονητή, στη διοίκηση και σε όλο το φίλαθλο κοινό, που συμπαραστέκεται στο αθλητικό σωματείο και εύχομαι να συνεχίσετε να είστε ομάδα υπόδειγμα για το ήθος και τις επιτυχίες σας».
Διαβάστηκε 3833 φορές

8 σχόλια

  • Comment Link Κηφισιωτης Σάββατο, 29 Απριλίου 2017 00:06 posted by Κηφισιωτης

    Αυτή είναι και ή διαφορα μας παρτακια,εμεις λέμε ευχαριστω σ'αυτους που στηρίζουν ανηδιοτελως το βόλλεϋ της Κηφισιας,κι'εσυ μιλάς για κλίμα και για το αν το παιχνίδι ήταν με τον Ηρακλη και όχι με τον Παοκ.Ζησε εσύ στη μιζέρια σου κι'ασε εμάς να λέμε ευχαριστώ σε αυτούς που βοηθάνε τα σωματεία,δηλαδη τα παιδιά μας.Εαν θελη ο Κοντος μπορεί να με διαψευση.Αστειουλη τέλος μαζί σου,αρκετα ασχολήθηκαμε με τους αργοσχολους της καφετέριας.

  • Comment Link ΑΟΚΑΡΑΣ Παρασκευή, 28 Απριλίου 2017 20:47 posted by ΑΟΚΑΡΑΣ

    Συγχαρτήρια στα κορίτσια τού Ηρακλή γιά τήν επιστροφή στή μεγάλη κατηγορία..
    Επί σειρά ετών ή Κηφισιά είναι πόλη τού βόλει..
    Καί όπως συμβαίνει συνήθως σέ ομάδες "μικρές",ομάδες πού δέν στηρίζονται σέ ποδοσφαιρικές "βάσεις" καί δέν τροφοδοτούνται από προέδρους-"λεφτάδες",ακόμη καί ή πιό "μικρή" βοήθεια μετράει πολύ καί έχει καί άλλη αξία..
    Είναι αυτό πού έχω ξαναγράψει,είναι ή "τρέλα" μερικών πού κάνει τή διαφορά..
    Αυτούς τούς "τρελούς" χρειάζονται οί "μικροί" γιά μιά σοβαρή καί αξιοπρεπή πορεία..
    Δέν γνωρίζω τόν Κύριο Ζερβό αλλά αυτό δέν μέ εμποδίζει νά τόν ευχαριστήσω γιά τή βοήθειά του στήν ομάδα τού ΑΟΠ.ΚΗΦΙΣΙΑ VOLLEY,είτε είναι μεγάλη είτε μικρή..
    Μιά πόλη-μιά ομάδα πρέπει νά είναι τό σύνθημα ΟΛΩΝ..
    Μέ εκτίμηση..
    ΑΟΚΑΡΑΣ..

  • Comment Link Zαχαρίας Παρασκευή, 28 Απριλίου 2017 19:25 posted by Zαχαρίας

    Συγχαρητήρια στα κορίτσια !!!

    Όσα προβλήματα και αν υπήρξαν, το τέλος ήταν πολύ ευχάριστο.

    Καλή συνέχεια και καλές επιτυχίες.

  • Comment Link proedros Παρασκευή, 28 Απριλίου 2017 16:18 posted by proedros

    ΚΟΥΙΖ :Ποιος είναι ο Πρόεδρος ? που έχει εξαφανιστεί και καπηλεύεται , μόνο τις επιτυχίες τις ομάδας , για προσωπικό όφελος
    Αργότερα ίσως υπάρξει και συνεχεία

  • Comment Link problem Παρασκευή, 28 Απριλίου 2017 13:07 posted by problem

    ΔΕ ΘΑ ΑΝΟΙΞΩ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ, ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΦΙΛΕ ΜΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΚΛΙΜΑ. ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΑΟΠΚ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ, ΜΕ ΠΑΟΚ ΕΠΑΙΞΕ ΤΟ ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΡΑ ΠΑΛΙ ΚΑΤΙ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ. ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΛΕΞΗ ΚΑΙ ΚΙΝΗΣΗ, ΑΝ ΤΑ ΕΔΙΝΕ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΘΑ ΤΟΥ ΤΟ ΕΛΕΓΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ. ΑΝ ΘΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΕΙΡΩΝΕΥΤΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΑΣΚΑΛΕΨΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ, ΒΡΗΚΕΣ ΛΑΘΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΚΑΝΤΩ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΟΗΘΗΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ, ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΟΠΚ ΚΤΛ, ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟ ΜΠΕΛΑ ΤΟΥ...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ