1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
09-07-2014 10:46

Τέλος η Καπέλου από τον Ηρακλή Κηφισιάς

Αξιολογείστε το άρθρο
(6 votes)
Τη λήξη της συνεργασίας με την κεντρική Καπέλου Ευαγγελία αποφάσισε ο Ηρακλής Κηφισιάς μετά την απόκτηση της Γεωργιάδου από το Μαρκόπουλο.

Η νεαρή Αθλήτρια γεννημένη το 1996 και με ύψος 1.85 η οποία εντάχθηκε στην ομάδα της Κηφισιάς πέρυσι από τον Ασκληπιό Τρικάλων, θέλησε να ευχαριστήσει τον Ηρακλή Κηφισιάς για την ευκαιρία που της έδωσε να αγωνιστεί στην μεγάλη κατηγορία , τον προπονητή για την εμπιστοσύνη που της έδειξε χρησιμοποιώντας την σχεδόν σε όλους τους αγώνες ως βασική αποκτώντας μεγάλες εμπειρίες που σίγουρα θα την βοηθήσουν στην συνέχεια της καριέρας της .

Η νεαρή αθλήτρια δήλωσε «για μένα η περσινή χρονιά ήταν πάρα πολύ δύσκολη αφού χρειάστηκε να αλλάξω τα πάντα στην ζωή μου παίζοντας βόλεϊ στην Α1 από το τοπικό , αλλάζοντας περιβάλλον (σχολείο-φροντιστήριο-φίλους-παρέες-συμπαίκτες ) όμως η φετινή χρονιά θέλω να πιστεύω ότι θα μου δώσει την ευκαιρία να αποδείξω πραγματικά αυτό που είμαι στην καινούργια μου ομάδα ».

Διαβάστηκε 893 φορές

2 σχόλια

  • Comment Link mparkoulis Πέμπτη, 10 Ιουλίου 2014 04:55 posted by mparkoulis

    Συμφωνώ και εγώ φίλε με τα λεγόμενά σου αφού την έχω δει την Αθλήτρια η οποία είναι και αυτή μια από της αδικημένες, αυτά ας τα βλέπουν οι ειδικοί και οι αρμόδιοι .

  • Comment Link koziakas Τετάρτη, 09 Ιουλίου 2014 14:59 posted by koziakas

    Λάθος μεγάλο της Κηφισιάς που την άφησε να φύγει πρόκειται για μεγάλο ταλέντο, στα τελικά Κορασίδων του 2013 στα Τρίκαλα είχε κάνη φοβερή εμφάνιση και δεν πέρασε απαρατήρητη αμέσως από την Κηφισιά, το ότι δεν έπαιξε στην Κορασίδων κάποιοι ευθύνονται με κυριότερο τον κ. Φλώρο και το ότι δεν παίζη φέτος στις Νεάνιδες πάλι κάποιοι την φρενάρουν

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ