1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-07-2017 10:25

Επίσκεψη στον Δήμαρχο Ηλιούπολης

Αξιολογείστε το άρθρο
(2 votes)
Την Τετάρτη το πρωί ο πρόεδρος του ΓΣ Ηλιούπολης κ. Ανδρέας Τρομπέτας και η προπονήτρια της ομάδας κ. Πηνελόπη Μπλάμη επισκέφτηκαν τον Δήμαρχο Ηλιούπολης κ. Βασίλη Βαλασόπουλο.
Με την ευκαιρία της επίσκεψης ο πρόεδρος του συλλόγου παρέδωσε το πρώτο διαρκείας στον πρώτο πολίτη της πόλης.

Η προπονήτρια του συλλόγου Πηνελόπη Μπλάμη δήλωσε με την ευκαιρία της επίσκεψης στο δημαρχείο:

«Ήταν μεγάλη τιμή για μένα που γνώρισα τον δήμαρχο της πόλης. Είμαι σίγουρη ότι θα είναι δίπλα μας και παρά το βαρύ πρόγραμμα του θα προσπαθήσει να παρακολουθεί όσους περισσότερους αγώνες μπορεί.

Ο Γ.Σ. Ηλιούπολης είναι η μεγάλη ομάδα της πόλης και το τμήμα βόλεϊ γυναικών αγωνίζεται στην μεγαλύτερη κατηγορία (από τα ομαδικά αθλήματα), ως προπονήτρια θεώρησα χρέος μου να επισκεφτούμε μαζί με τον πρόεδρο κ. Τρομπέτα τον δήμαρχο κ. Βαλασόπουλο, έναν άνθρωπο του αθλητισμού, και να του ζητήσουμε την φυσική και ηθική υποστήριξη του.

Το τμήμα βόλεϊ του ΓΣ Ηλιούπολης τα τελευταία χρόνια έχει κάνει περήφανους όλους τους πολίτες της πόλης και ελπίζω να τα καταφέρω ανάλογα».

*Στην φωτογραφία από τα αριστερά ο δήμαρχος Ηλιούπολης Βασίλης Βαλασόπουλος, η προπονήτρια Πηνελόπη Μπλάμη και ο πρόεδρος του ΓΣ Ηλιούπολης Ανδρέας Τρομπέτας.
Διαβάστηκε 475 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ