1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-03-2016 13:47

Αλλαγή σκυτάλης μετά από 20 χρόνια

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Με την ολοκλήρωση του φετινού πρωταθλήματος ήρθε και ακόμη μία ολοκλήρωση, ένας κύκλος που έκανε την πορεία του και έκλεισε… Ο έφορος του τμήματος γυναικών επί 20 συναπτά έτη κύριος Λυκογιάννης Γιώργος, θέλησε να παραδώσει την σκυτάλη της διοίκησης του τμήματος και να αποχωρήσει από τα οργανωτικά του συλλόγου.
Ο κύριος Λυκογιάννης να θυμίσουμε ότι πήρε τα ηνία του τμήματος όταν για πρώτη χρονιά η γυναικεία ομάδα είχε ανέβει στην Α1 την εποχή 1996-1997 και έκτοτε στήριζε το τμήμα σε όποια κατηγορία και αν βρέθηκε.

Το τμήμα βόλεϊ γυναικών τον ευχαριστεί ιδιαιτέρως για την προσφορά του, το ζήλο και το πάθος που τον διέκρινε όλα αυτά τα χρόνια για την ανάδειξη του αθλήματος του βόλεϊ στην Ηλιούπολη από τις μικρότερες εως και τις μεγαλύτερες ηλικίες. Του ευχόμαστε ολόψυχα υγεία και ελπίζουμε ακράδαντα ότι η διάδοχη κατάσταση θα είναι αντάξια συνεχίστρια των έργων του.

Προσωρινά στη θέση του εφόρου του τμήματος μέχρι τις εκλογές Ιουνίου θα βρίσκετε ο κύριος Παπαβασιλείου Τάσος.
Διαβάστηκε 561 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ