1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
28-09-2014 16:56

Αργυροπούλου: «Περνάει ο καιρός και δένει η ομάδα» (video)

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Η Μαρίνα  Αργυροπούλου μίλησε στην κάμερα του volleynews.gr για την προετοιμασία της Ηλιούπολης για την συμμετοχή της στην Α1 γυναικών και το φιλικό με τον Παναθηναϊκό

«Η ομάδα μας προέρχεται από ένα βαρύ και καθημερινό πρόγραμμα. Ήμασταν βαριές, δεν είχαμε αρκετά τελειώματα, και δεν έχουμε βρει ακόμη τις θέσεις μας όσον αφορά την άμυνα και την υποδοχή. Σε σχέση με άλλα παιχνίδια κρατήσαμε μπάλα, αλλά δεν πιέσαμε αρκετά εκεί που έπρεπε, όπως στο σέρβις για να του χαλάσουμε την υποδοχή. Ο Παναθηναϊκός είναι μία ομάδα που αν δεν την πιέσεις στο σέρβις μπορεί να σε πιέσει γιατί έχει τα τελειώματα.

Έχουμε δυνατά φιλικά στη συνέχεια και περιμένουμε τουλάχιστον από τον Ηρακλή Κηφισιάς να πάρουμε τη νίκη για να δούμε και σε τι επίπεδο είμαστε. Με τον Ολυμπιακό θα παλέψουμε και θα πιέσουμε μέχρι να μπορέσουμε να βγάλουμε θετικά στοιχεία. Όσο περνάει ο καιρός δενόμαστε σαν ομάδα γιατί είμαστε καινούρια ομάδα με μικρό μέσο όρο ηλικίας. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Μετά μπαίνουμε στο πρόγραμμα, και ξεκινάμε με τα δύο ντέρμπι.

Φέτος παίζω σε μία καινούρια θέση για εμένα και θέλω να βοηθήσω όσο μπορώ την ομάδα και να τα πάω καλά σε αυτή τη θέση».

Διαβάστηκε 2223 φορές

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ