1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
24-01-2013 18:23

Ευχάριστα νέα για Μπίσκου

Αξιολογείστε το άρθρο
(1 Vote)
Αισιοδοξία επικρατεί την Αγία Παρασκευή, παρά την σοβαρότητα του τραυματισμού της Φωτεινής Μπίσκου. Η αθλήτρια απέφυγε τα χειρότερα, καθώς οι φόβοι για ζημιά στον πλάγιο χιαστό και στον μηνίσκο δεν επιβεβαιώθηκαν και έτσι αποκαταστάθηκε μόνο ο τραυματισμός του πρόσθιου χιαστού, με τις πρώτες εκτιμήσεις να δείχνουν πως η Φωτεινή σύντομα θα είναι και πάλι στους αγωνιστικούς χώρους.

Θα πρέπει όμως αρχικά να είναι ιδιαίτερα προσεκτική για τις δυο πρώτες εβδομάδες και στην συνέχεια θα ξεκινήσει η επόμενη φάση της αποκατάστασης του τραυματισμού της με φυσιοθεραπείες και ενδυνάμωση.

«Είμαι πολύ καλά και βρίσκομαι σε στάδιο ανάρρωσης. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά! Ανυπομονώ να επιστρέψω πιο δυνατή και έχω διάθεση για πολλή δουλειά για να το πετύχω αυτό, αν και είναι ακόμα νωρίς.Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους δικούς μου ανθρώπους, στην διοίκηση της ομάδας, στον προπονητή και στις συμπαικτριές μου που δεν έφυγαν στιγμή απο κοντά μου! Θέλω να ευχηθώ στην ομάδα μου καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα και θα προσπαθήσω όσο μπορώ να σας δίνω δύναμη έστω κι από έξω!», δηλώνει η Μπίσκου.
Διαβάστηκε 1505 φορές

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ