1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
26-02-2014 15:42

Έκοψε την πίτα της η Αγία Παρασκευή (φωτό)

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Cannot find volleynews.v2/WOMEN/AG-PARASKEUH/2013-14/kopi-pitas folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/WOMEN/AG-PARASKEUH/2013-14/kopi-pitas/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38
Η Αθλητική Ένωση Αγίας Παρασκευής (Α.Ε.Α.Π.) έκοψε την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου την πρωτοχρονιάτικη πίτα της, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο της Αγίας Παρασκευής.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν τα μέλη του Δ.Σ. της Α.Ε.Α.Π. (ο Πρόεδρος Γ.Πετράκης, ο Αντιπρόεδρος Θ.Δημακόπουλος, η Γενική Γραμματέας Ηλέκτρα Αντωνοπούλου, η Ταμίας Αργυρώ Μπονάρου και το μέλος του Δ.Σ. Βασίλης Λουτζάκης), πολλοί φίλοι του ιστορικού Σωματείου της πόλης μας, οι περισσότεροι αθλητές μας (απουσίαζε η ανδρική ομάδα που την ίδια ώρα αγωνιζόταν εκτός έδρας στην Κάρυστο), οι προπονητές και πολύς κόσμος που αγαπάει και στηρίζει την ομάδα βόλεϊ της Αγίας Παρασκευής. Στην εκδήλωση, πέραν της καθιερωμένης κοπής της πίτας, τιμήθηκαν για τις επιτυχίες τους και την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ, δύο παιδιά που προέρχονται από τα τμήματα υποδομών του συλλόγου, η παίκτρια της γυναικείας ομάδας, Εβελίνα Μιχαλάκη για την εισαγωγή της στο τμήμα των ΤΕΦΑΑ και ο παίκτης της ανδρικής ομάδας, Αλέξανδρος Βεζυράκης για την εισαγωγή του στο Τμήμα Βιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι πολύ σημαντικό για το σύλλογο, τα παιδιά που αθλούνται στην ομάδα να διακρίνονται ΚΑΙ ΣΕ ΗΘΟΣ αλλά και σε ακαδημαϊκό επίπεδο γιατί ο αθλητισμός πρέπει να συνδυάζει και τα δύο! Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους – και τους ευχαριστούμε για αυτό- ο Πρόεδρος του Π.Α.Ο.Δ.Α.Π.  και δημοτικός σύμβουλος κύριος Βασίλης Σάρκουλας, ο Αντιπρόεδρος των παιδικών σταθμών και δημοτικός σύμβουλος κύριος Διονύσης Λέκκας, η Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου και δημοτική σύμβουλος κυρία Ζωή Φωτεινού καθώς και ο πρώην πρόεδρος του Π.Α.Ο.Δ.Α.Π., κύριος Γιάννης Μυλωνάκης. Παίρνοντας το λόγο στην αρχή η Γενική Γραμματέας κυρία Ηλέκτρα Αντωνοπούλου καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και στη συνέχεια έκανε μία σύντομη παρουσίαση των τμημάτων του Συλλόγου καθώς και των δραστηριοτήτων τους μέσα στη χρονιά.

Ο Πρόεδρος της Α.Ε.Α.Π., κύριος Γιώργος Πετράκης, στην ομιλία του εξήρε το έργο των προπονητών της ομάδας που σε συνεργασία με τους αθλητές και τις αθλήτριες διδάσκουν στα παιδιά το «ευ αγωνίζεσθαι», μακριά από σκοπιμότητες και εμπάθειες. Απευθυνόμενος τόσο στους δημοτικούς «άρχοντες» όσο και στους γονείς, ζήτησε την στήριξή τους στο έργο το οποίο γίνεται καθώς και την προστασία τους από τις διάφορες επιθέσεις που το Σωματείο μας δέχεται συντονισμένα από την αρχή της χρονιάς. Ευχαρίστησε το Δήμο της Αγίας Παρασκευής, τον Π.Α.Ο.Δ.Α.Π. καθώς και τους χορηγούς της ομάδας (την Ε.Λ.Π.Α.,  το κατάστημα Caffeine,  την εταιρεία YNK Sports καθώς και την ΟΠΑΠ Α.Ε.) για την αμέριστη συμπαράστασή τους και την καθοριστική συμβολή τους στην εύρυθμη λειτουργία του Συλλόγου. Επίσης ευχαρίστησε ολόκληρο το ιατρικό επιτελείο της ομάδας, τους ιατρούς (την παθολόγο κυρία Ζωή Φωτεινού και τον Ορθοπεδικό κύριο Νικόλαο Σούρα) που με την επιστημονική τους κατάρτιση συμβάλλουν καθοριστικά στην ορθή αντιμετώπιση των όποιων προβλημάτων παρουσιάζονται, καθώς και τον φυσικοθεραπευτή και μέλος του Δ.Σ. κύριο Δημήτριο Βαλασιάδη για την πολύτιμη συνδρομή του και το φυσικοθεραπευτικό κέντρο της πόλης μας “PLIOMETRICA” που στέκεται δίπλα στην ομάδα μας και τους αθλητές της, φροντίζοντας να είναι πάντοτε υγιείς και σε αγωνιστική ετοιμότητα.

Στη συνέχεια και καλούμενος ο Πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ κύριος Σάρκουλας να κόψει την πίτα του Συλλόγου, υποσχέθηκε την αμέριστη συμπαράσταση του Αθλητικού Οργανισμού προς τους Συλλόγους ενώ παράλληλα επισήμανε το σημαντικό έργο το οποίο επιτελεί η Α.Ε.Α.Π. για τα παιδιά της πόλης μας. Στο ίδιο μήκος κύματος και οι κ.κ. Λέκκας και Μυλωνάκης τόνισαν την αναγκαιότητα τα παιδιά της πόλης μας να ωθούνται στον αθλητισμό και μέσα από αυτόν να διδάσκονται τους κανόνες κοινωνικοποίησης και της ευγενούς άμιλλας. Τέλος η κυρία Φωτεινού επισήμανε και εκείνη από την πλευρά της οτι είναι σημαντικό τα παιδιά από μικρή ηλικία να αθλούνται και σημείωσε πως η Α.Ε.Α.Π. ως ένα από τα πιο ιστορικά Σωματεία της πόλης μας διαδραματίζει πολύ σημαντικό ρόλο σε αυτό. Στα παιδιά μετά από κλήρωση μοιράστηκαν πολλά συμβολικά δώρα ενώ στο τέλος ακολούθησε ένα μικρό πάρτυ όπου πρωτοστάτησαν οι μικροί μας φίλοι των Ακαδημιών, που στο κλίμα των ημερών, είχαν μασκαρευτεί και πέρασαν έτσι μερικές ώρες ξεγνοιασιάς και διασκέδασης.

Διαβάστηκε 539 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ