1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
05-11-2013 15:02

Ανάμεικτα συναισθήματα στην Αγία Παρασκευή

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Χαρμολύπη προσέφερε στους φίλους της Αγίας Παρασκευής το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.
 
Παίρνοντας τα πράγματα με τη χρονολογική τους σειρά. Την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου, η Ανδρική ομάδα ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Β΄ΕΣΠΑΑΑ. Πιο συγκεκριμένα επιβλήθηκε με 3-2 (19-25, 25-16, 25-21, 21-25, 15-9) της ομάδας των Ιώνων. Η Η ΑΕΑΠ παρουσιάστηκε λίγο νευρική και αγχωμένη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ωστόσο στα κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού επέδειξε την απαραίτητη ψυχραιμία και τελικά επικράτησε δίκαια.
 
Το Σάββατο το μεσημέρι οι κορασίδες δεν τα κατάφεραν απέναντι στην ομάδα του ΠΑΚ Χαλανδρίου. Μολονότι ξεκίνησαν ιδανικά το παιχνίδι και προηγήθηκαν με 2-0 σετ, στη συνέχεια οι παίκτριές ανεξήγητα χαλάρωσαν και παρά τις όποιες διορθωτικές κινήσεις του προπονητή τους, Σπύρου Τσέρτου, δεν κατάφεραν σε κανένα σημείο του αγώνα να παίξουν συγκεντρωμένα, με αναπόφευκτο αποτέλεσμα την ήττα τους με 3-2.
 
Το βράδυ της ίδιας ημέρας η Γυναικεία ομάδα αντιμετώπισε αυτή του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας. Οι παίκτριές παρουσιάστηκαν μεταμορφωμένες – προς το χειρότερο- σε σχέση με προηγούμενες εμφανίσεις τους. Ουσιαστικά σε κανένα σημείο του αγώνα – με εξαίρεση το τέλος του 1ου σετ (το οποίο τελικά έχασαν στις λεπτομέρειες 25-23) – δεν «μπήκαν» στον ρυθμό και στο νόημα του αγώνα. Πολλά λάθη, κυρίως στην υποδοχή, λανθασμένες επιλογές και έλλειψη συγκέντρωσης οδήγησαν την ομάδα στην 1η ήττα της με 3-0 σετ. (23-25, 17-25, 15-25). Σίγουρα η εμφάνιση προβλημάτισε όλους μας και ο προπονητής Μανώλης Καλημεράκης θα πρέπει να αλλάξει πολλά πράγματα προκειμένου η ομάδα να μην ξαναπαρουσιάσει τόσο άσχημη εικόνα.
 
Τέλος, την Κυριακή η «αρμάδα» των παίδων, πρόσθεσε μία ακόμη νίκη στο ενεργητικό της, επικρατώντας αυτή τη φορά της ομάδας της Χαλκίδας με 3-0 σετ. Οι παίκτες του Μανώλη Καλημεράκη πέτυχαν το 4 στα 4 και έτσι το τέλος του πρώτου γύρου τους βρίσκει στην κορυφή της βαθμολογίας με 8 βαθμούς και σετ 12-0
Διαβάστηκε 989 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ