1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-01-2018 14:43

Συνεχίζει τις νίκες η Άρτεμις (video, δηλώσεις)

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Δείτε τις δηλώσεις των προπονητών της Άρτεμις, Σταθη Σαραντέα, ΑΣΗλιούπολης, Γιάννη Παγανέλη, και της παίκτριας Χριστίνας Λουκά στο Sportsonair.gr για την αναμέτρηση της ομάδας του Κορυδαλλού με το σύλλογο των νοτίων προαστίων για την Α2 γυναικών που έληξε με 3-0
Διαβάστηκε 513 φορές

Media

Σχετικά άρθρα

  • Άνετο πέρασμα της ΑΕΚ απο τον Κορυδαλλό
    Ανώτερη η ΑΕΚ κέρδισε 0-3 την ουραγό Άρτεμις στον Κορυδαλλό για την 10η αγωνιστική της Pre League.Ήταν η έβδομη σερί νίκη για τις «κιτρινόμαυρες» και ένατη συνολικά, οι οποίες πέρασαν προσωρινά μόνες πρώτες στην κορυφή με 26 βαθμούς ενώ θα πρέπει να περιμένουν το σημερινό ματς των Αμαζόνων με την ΧΑΝΘ (16.00) για να δουν αν θα παραμείνουν στην κορυφή η θα τις ξεπεράσει και πάλι η ομάδα της Ερυθραίας.
  • Στην Άρτεμις Κορυδαλλού η Μαρκέλλα Παπαγεωργίου
    Μια ακόμη σημαντική μεταγραφική προσθήκη στην Άρτεμις. Η νεοφώτιστη στην Pre League ομάδα του Κορυδαλλού, ανακοίνωσε την απόκτηση της 19 χρονης (1μ84) Μαρκέλας Παπαγεωργίου που πέρυσι αγωνίστηκε στον Πανιώνιο.
  • Στον πάγκο του ΓΣΗ ο Γιάννης Παγανέλης
    Από τον ΑΣ στον ΓΣ Ηλιούπολης, για τον Γιάννη Παγανέλη. Ο έμπειρος προπονητής που έχει περάσει από τον πάγκο της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού και τα τλλευταία τρία χρόνια ηταν στον παγκο του ΑΣΗ, συμφώνησε με τη νέα διοίκηση του συλλόγου να παραμείνει κάτοικος Ηλιούπολης και να αναλάβει τον ΓΣΗ, ο οποίος οφέιλει να δημιουργήσει νέο ράστερ από την αρχή.
  • Στα χέρια της Παπαστεργίου η Άρτεμις Κορυδαλλού
    Η 23 χρόνη Λαρισινή πασαδόρος, Πηνελόπη Παπαστεργίου που πέρυσι αγωνίστηκε στο Μαρκόπουλο, θα είναι η αντικαταστάτρια της έμπειρης Αρετής Τέζα στην Άρτεμις Κορυδαλλού η οποία από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Pre League.
  • Παρελθόν ο Παγανέλης από τον ΑΣ Ηλιούπολης
    Τη λύση της συνεργασία με τον έμπειρο προπονητή, Γιάννη Παγανέλη, ύστερα από τρία χρόνια παραμονής, ανακοίνωσε ο ΑΣ Ηλιούπολης ο οποίος υποβιβάστηκε από την Α2 γυναικών στην διαδικασία των πλέι άουτ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ