1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-12-2017 14:33

Ευθυμιοπούλου: «Μίλησε ο αθλητικός μας εγωισμός»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Από την πρώτη θέση αποχαιρέτησε το 2017 η ‘Αρτεμις Κορυδαλλού. Η ομάδα του Γιώργου Σαραντέα με την σπουδαία νίκη στο ντέρμπι κορυφής κόντρα στις Αμαζόνες με 3-0 στην 11η αγωνιστική της Α2 Γυναικών, πήρε το προβάδισμα στην βαθμολογία της κανονικής περιόδου με τρεις πόντους διαφορά (26-23β) από την ομάδα της Ερυθραίας.

Από τις κορυφαίες παίκτριες της μέχρι τώρα πορείας του συλλόγου του Κορυδαλλού, η ακραία, Δήμητρα Ευθυμιοπούλου η οποία αγωνίζεται για δεύτερη σεζόν από την Ηλιούπολη και διαθέτει ίσως το πιο «φονικό σέρβις» στην κατηγορία, σχολίασε  για τον θρίαμβο της ομάδας της και την μελλοντική πορεία του συλλόγου:

«Το ντέρμπι με τις Αμαζόνες το κερδίσαμε δίκαια. Παρά τα προβλήματα τραυματισμών που είχαμε πριν τον αγώνα, κρατήσαμε την τακτική μας, είχαμε πάθος και συγκέντρωση σε όλα τα σετ ενώ πιέσαμε πολύ τον αντίπαλος μας από το σέρβις.

Επίσης μίλησε ο αθλητικός μας εγωισμός, το γόητρο, καθώς θέλαμε τη ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου αλλά θέλαμε να διατηρήσουμε και το αήττητο στην έδρα μας που είναι και το «κάστρο μας.

Με τη νίκη αυτή πήραμε πολύ μεγάλη ψυχολογία για τη συνέχεια του δεύτερου γύρου. Δεν τελείωσε τίποτε ακόμη, χρειάζεται να συνεχίσουμε να είμαστε ταπεινοί και προσγειωμένοι, διότι μετά την διακοπή των γιορτών και μέχρι τη λήξη της κανονικής περιόδου μας περιμένουν πολλά δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια με ομάδες που θα καίγονται για βαθμούς. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους για την συμπαράσταση τους στο κλειστό του Κορυδαλλού. ».

Διαβάστηκε 381 φορές

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ