1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-12-2017 03:36

Σαραντέας: «Μίλησε η ψυχή των κοριτσιών»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Ο «σκηνοθέτης» της θεαματικής απόδρασης της Άρτεμις Κορυδαλλού από την Καλαμάτα, Γιώργος Σαραντέας, υποστήριξε για το πολύτιμο δίποντο:

« Το παιχνίδι θα μπορούσε να έχει διαφορετική κατάληξη απέναντι σε μια ομαδα οπως ο Μεσσηνιακός που μας δυσκόλεψε παρά πολύ. Το περιμέναμε αλλά δεν περίμενα τα πολλά ατομικά λάθη που κάναμε τόσο επιθετικά όσο και στην ποιότητα της κόντρα μπάλας.

Είχαμε παρά πολλά φιλέ αδικαιολόγητα σε στημένες φάσεις και σε κάποια σημεία ΤΟΥ αγώνα αλλάξαμε την πίεση στο Σέρβις, δίνοντας την ευκαιρία στον Μεσσηνιακό να φέρει το παιχνίδι στα μέτρα του.

Κρατάμε τους δυο βαθμούς σε μια εκτός έδρα νίκη με την Τρίτη ομάδα του πρωταθλήματος, και επίσης την διαχείριση της απουσίας της Κακουρατου με τη συμμετοχή και την πολύ καλή απόδοση της λίμπερο ΠΑΠΑΔΙΩΤΗ, που τη συγχαίρω

Ένα μπράβο στα κορίτσια μου που στις δύσκολες στιγμές βρήκαν τα ψυχικά και σωματικά αποθέματα και έφεραν τη νίκη.
Μπράβο στον Μεσσηνιακό για την πολύ καλή απόδοση.
Πολύ καλή η διαιτησία των κυρίων Καραγιανοπουλου,Χανδρινού»



Διαβάστηκε 361 φορές

Σχετικά άρθρα

  • Α2 γυναικών: Συνέχισε πρώτος και αήττητος ο Απόλλων Καλαμάτας καθώς «λύγισε» 3-2 τον μαχητικό Μεσσηνιακό
    Ο Απόλλωνας Καλαμάτας επικράτησε στον «εμφύλιο» της Καλαμάτας με 3-2 για την 9η αγωνιστική του Ά ομίλου της Α2 γυναικών. Στο απόλυτο τοπικό ντέρμπι της Μεσσηνιακής πρωτεύουσας που εξελίχθηκε σε μεγάλο θρίλερ, οι δύο ομάδες μονομάχησαν με πάθος, πείσμα και κατάφεραν να αφήσουν ικανοποιημένους τους θεατές που γέμισαν το κλειστό της Παραλίας.
  • Α2 γυναικών: Ξεχωρίζει ο «εμφύλιος» της Kαλαμάτας και οι μονομαχίες σε Κερατσίνι, Ηράκλειο, Πετρούπολη
    To απόλυτο ντέρμπι της Καλαμάτας, ανάμεσα στον πρωτοπόρο και αήττητο Απόλλωνα Καλαμάτας και τον τυπικά φιλοξενούμενο Μεσσηνιακό που βρίσκεται στην πέμπτη θέση στο κλειστό της Παραλίας που αποτελεί κοινή έδρα των δύο ομάδων, είναι το παιχνίδι που κλέβει την παράσταση στην σημερινή 9η αγωνιστική της Α2 γυναικών.
  • Α2 γυναικών: Νέα «μπαλωθιά» απο ΓΕΗ στο Μεσσηνιακό
    Δεύτερη σερί νίκη για την νεανική ομάδα της ΓΕΗ, καθώς μετά το 3-2 στην πρεμιέρα κόντρα στην ΑΕ Αμπελοκήπων, οι παίκτριες του Γιώργου Μενδρινού, επικράτησαν 3-0 του Μεσσηνιακού που πάλεψε μόνο για ένα σετ, στο χθεσινό τελευταίο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής του Α΄ομίλου της Α2 γυναικών.
  • Μεταγραφικό...13αρι για τον Μεσσηνιακό
    Ριζικά αλλαγμένος θα εμφανιστεί στο νέο πρωτάθλημα της Α2 γυναικών ο Μεσσηνιακός. Η ιστορική ομάδα της Καλαμάτας που έχει μεγάλο ανταγωνισμό με τον συμπολίτη Απόλλωνα και από τα φαβορί ανόδου στην Πρι Λιγκ, ανακοίνωσε την απόκτηση των 13 παικτριών, όπου ξεχωρίζει η επιστροφή μετά από ένα χρόνο των Αθηνά Ζερίτη και Κέλλυ Χειλαδάκη από τον Ακρίτα, αλλα και η απόκτηση της Δώρας Μπουκουρας από την Κόρινθο.
  • Εντυπωσιακός ο Μεσσηνιακός, έσπασε το αήττητο των Αμαζόνων
    Σε εξαιρετικό βραδυ ο Μεσσηνιακός , επικράτησε στο ντερμπι κορυφής της 9ης αγωνιστικής του Α' ομίλου της Α2 γυναικών των πρωτοπόρων Αμαζόνων με 0-3 (15-25, 20-25, 22-25), τους έπασε το αήττητο και πλέον έφτασε σε αποσταση αναπνοής δύο βαθμών απο την κορυφή (24-22) μαζι με το συμπολίτη, Απολλων Καλαμάτας.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ