1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
08-10-2014 13:50

Γιώργος Χειλαδάκης: «Υψηλών προδιαγραφών τουρνουά από μία ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστήσει»

Αξιολογείστε το άρθρο
(1 Vote)
Στο volleynews.gr μίλησε ο γενικός αρχηγός του Αστέρα Αγίου Δημητρίου, Γιώργος Χειλαδάκης. Γνωστός λάτρης του αθλητισμού και ειδικά των Εθνικών Ομάδων, αφού αποτελεί και αντιπρόεδρος του Γαλανόλευκου Φάρου, δεν λείπει ποτέ από τα γήπεδα. Μεταξύ άλλων μας είπε για το όραμα του Αστέρα, το τουρνουά που διοργάνωσε και φυσικά για τον Γαλανόλευκο Φάρο.

Ως γενικός αρχηγός του Αστέρα, θα θέλαμε να μας πείτε για την ομάδα, το όραμα και τους στόχους της για φέτος.

«Ο Αστέρας είναι μια ομάδα που έχει στελεχωθεί από άξιες παλιές και νέες παίκτριες, πολύ κάλους προπονητές, εφόρους, φροντιστές, ιατρούς, φυσιοθεραπευτές, μασέρ και έναν αξιόλογο πρόεδρο που είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του. Πιστεύουμε ότι ο συναγωνισμός του ομίλου μας θα είναι μεγάλος. Είμαι σίγουρος και ελπίζω να είμαστε από τους πρωταγωνιστές της κατηγορίας που συμμετέχουμε. Ο στόχος μας είναι στο τέλος της χρονιάς να βρεθούμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Εύχομαι να γίνουν καλά παιχνίδια».

 Πώς πήγε η προετοιμασία του Αστέρα;

«Η προετοιμασία πραγματοποιήθηκε το τρίτο δεκαήμερο του Αυγούστου σε μια όμορφη τοποθεσία στους Γαργαλιάνους Μεσσηνίας. Ήταν αρκετά σκληρή, με πρωινές και απογευματινές προπονήσεις. Τελικά όμως όλη η δουλειά και η κούραση είχαν θετικό αποτέλεσμα, διότι όλες οι αθλήτριες μέσα από ένα όμορφο κλίμα τις μέρες αυτές γνωρίστηκαν καλύτερα και επέστρεψαν ανανεωμένες. Η συνεχεία μας βρίσκει στο γήπεδο με καθημερινές προπονήσεις και αρκετούς φιλικούς αγώνες».

Πως επιλέξατε τις νέες αθλήτριες ;

«Η επιλογή των αθλητριών ήταν μόνο από τους προπονητές της ομάδος. Οι ίδιοι έκριναν ποιες αθλήτριες είναι κατάλληλες για να στελεχώσουν την ομάδα. Παλιές και νέες να είναι ένα ολοκληρωμένο σύνολο».

Ποια είναι η  δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του συλλόγου ;

«Οι υποδομές του Αστέρα εφέτος λειτουργούν με νέους άξιους προπονητές και εφόρους. Αξιόλογη προσπάθεια πραγματοποιείται σε όλα τα επίπεδα. Ο αριθμός των αθλητριών μας είναι πολύ μεγάλος. Πιστεύουμε τα επόμενα χρόνια τα παιδιά, μέσα από την δουλειά που γίνεται, να στελεχώσουν την γυναικεία ομάδα».

Ποιες ήταν οι εντυπώσεις σας από το τουρνουά του Αστέρα; Σκέφτεστε να υπάρξουν κι άλλα;

«Το πρώτο τουρνουά του Αστέρα τελείωσε με υψηλές προδιαγραφές. Σε αυτό συμμετείχαν αναγνωρισμένες ομάδες. Η συμμετοχή του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη και τις δυο μέρες. Όλη η διαδικασία ήταν άψογη, το κλίμα όμορφο. Το τελετουργικό και οι απονομές έγιναν σε ευχάριστη ατμόσφαιρα. Πιστεύουμε ότι τα επόμενα χρόνια θα γίνουν ακόμα καλύτερα τουρνουά που θα συμπεριλαμβάνουν πολλές εκπλήξεις».

Είστε Αντιπρόεδρος του Γαλανόλευκου Φάρου, πείτε μας δύο λόγια για αυτό.

«Ο Γαλανόλευκος Φάρος είναι μια ζωντανή ιστορία. Αποτελείται από φιλάθλους που αγαπάνε την Εθνική μας. Δεν υπάρχουν ομάδες, δεν υπάρχει φανατισμός. Όλοι οι φίλαθλοι πάμε στο γήπεδο να φωνάξουμε δυνατά, να στηρίξουμε την ομάδα μας και να ακουστεί όσο πιο μακριά γίνεται η Ελλάδα μας. Καλό θα ήταν να μαζευτούμε και άλλοι Έλληνες φίλαθλοι να πλαισιώσουμε αυτή την προσπάθεια. Μάλιστα σε επόμενο Δ/Σ θα προτείνω στον σύλλογο να ενσωματωθούμε και στα άλλα αθλήματα εκτός από το ποδόσφαιρο, όπως το βόλεϊ, το μπάσκετ, το πόλο κλπ. Όλοι οι Έλληνες θα πρέπει να είμαστε ενωμένοι. Θα θελα να σας ευχαριστήσω για την συνέντευξη και φεύγω γρήγορα για το αεροδρόμιο για το επόμενο παιχνίδι της Εθνικής μας στην Φιλανδία».

Φιορέλα Μάλο

Διαβάστηκε 1807 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ