1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-08-2014 14:52

Κι επίσημα «Μπραχαμιώτισσα» η Αντουβά

Αξιολογείστε το άρθρο
(1 Vote)
Το ξέραμε, και σας είχαμε ενημερώσει από καιρό ότι η Αθηνά Αντουβά θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν με τη φανέλα του Αστέρα Αγίου Δημητρίου.

Με ανακοίνωση της, η διοίκηση της ομάδας από το Μπραχάμι, επιβεβαίωσε τις πληροφορίες του volleynews.gr, ανακοινώνοντας κι επίσημα την απόκτηση της νεαρής, πρώην άσσου του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά:

«Η διοίκηση του Αστέρα Αγίου Δημητρίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με την αθλήτρια Αντουβά Αθηνά.

 Η Αθηνά Αντουβά γεννήθηκε το 1991 στην Αθήνα. Ξεκίνησε την καριέρα της, το 2004, στην ομάδα του Μίλωνα όπου και παρέμεινε μέχρι το 2009. Το 2009 μεταγράφηκε στον Αστέρα Αγίου Δημήτριου όπου και παρέμεινε για τέσσερα χρόνια. Με τον Αστέρα πανηγύρισε την Άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία. Τη σεζόν 2013-2014 μεταγράφηκε στην ομάδα του Παναθηναϊκού. Η 23χρονη πασαδόρος θα αγωνίζεται ξανά με τα χρώματα του Αστέρα Αγίου Δημήτριου τη φετινή σεζον και θα αποτελέσει σημαντικό εργαλείο ώστε ο Αστέρας να πετύχει τους στόχους του».

Διαβάστηκε 1657 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ