1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-11-2013 16:40

Η μεγάλη επιστροφή της Λίας Μήτση

Αξιολογείστε το άρθρο
(6 votes)
Είναι μία από τις μεγαλύτερες αθλήτριες που έχουν γράψει με χρυσά γράμματα το όνομά τους στην ιστορία του ελληνικού βόλεϊ. Ο λόγος για την Λία Μήτση η οποία πήρε την απόφαση να επιστρέψει στην ενεργό δράση, σε ηλικία 50 χρονών και να βοηθήσει τον Αστέρα Αγίου Δημητρίου.

Πρίν από μια εβδομάδα περίπου που της έγινε η πρόταση, ξεκίνησε και τις προπονήσεις. Έκανε και το ντεμπούτο της την Δευτέρα, παίζοντας εναντίον του ΑΟ Θήρας, αλλά η χαρά της επιστροφής δεν κράτησε πολύ καθώς στα μισά του πρώτου σετ τραυματίστηκε και αποχώρησε. Παρόλα αυτά η ίδια δηλώνει αποφασισμένη, και θα γυρίσει όσο πιο γρήγορα μπορεί από τον τραυματισμό της. Η παρουσία και μόνο της Μήτση προκαλεί θαυμασμό και αποτελεί μάθημα για όλες τις αθλήτριες του Αστέρα καθώς και όλης της κατηγορίας.

Η Λία Μήτση έκανε μεγάλη καριέρα και στο μπίτς βόλεϊ. Σε ηλικία 18 χρονών η ομάδα του Παναθηναϊκού την ανακάλυψε και την έφερε στην χώρα μας, καθώς έχει ρίζες και από την Ρουμανία. Αγωνιζόταν πάντοτε στη θέση της πασαδόρου και με τη πράσινη φανέλα κατέκτησε συνολικά 6 πρωταθλήματα (1983, 1985, 1988, 1990, 1991, 1992).

Στη συνέχεια αγωνίστηκε στην ομάδα του Παπάγου, της Ηλιούπολης και της ΑΕΚ. Από το 1990 υπήρξε αθλήτρια του μπιτς βόλεϊ. Ως αθλήτρια του μπιτς βόλεϊ κατέκτησε 7 πρωταθλήματα. Στη συνέχεια υπηρέτησε το χώρο του βόλεϊ ως προπονήτρια πριν πάρει την απόφαση να επιστρέψει στην ενεργό δράση.

Πηγή: sport24.gr

Διαβάστηκε 7650 φορές

23 σχόλια

  • Comment Link zamouzaris Δευτέρα, 02 Δεκεμβρίου 2013 11:56 posted by zamouzaris

    >


    Απαντηση :μηπως ηθελες να γραψεις MTV και μπερδευτικες ?

    ZAMOUZARIS IS BACK !!!

  • Comment Link ivan Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου 2013 19:23 posted by ivan

    Μητσάκι να χαίρεσαι την μαμα σου και μην τσιμπάς σε σχόλια αδαών. Όπως και οι υπόλοιποι φίλοι του Αστέρα κακώς απαντάμε σε σχόλια δήθεν για κλίκες, υποβιβασμούς και πράσινα άλογα. Την ομάδα μας και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο.

  • Comment Link Ηρώ Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου 2013 18:43 posted by Ηρώ

    Ο Αστέρας θα πέσει με ή χωρίς την Μήτση, εγώ αυτό ξέρω!!!

  • Comment Link elena mitcaki Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου 2013 14:50 posted by elena mitcaki

    ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΚΑΛΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ... ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΓΑΠΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΙΝΕΙ... ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ...

  • Comment Link Aggelos Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου 2013 13:11 posted by Aggelos

    1896 , με το τελευταιο σου μυνημα μολις επιβεβαιωσες τον Πανθηρα....

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ