1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
25-09-2017 19:14

Λυκούδης: «Κορίτσια με διάθεση και ταλέντο»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Απόλλωνα Πάτρας, Γιώργος Λυκούδης, μίλησε στη «Match» για την προετοιμασία της ομάδας και τη νέα αγωνιστική περίοδο.


ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Μάριος Μάντζος

Έχει αγαπηθεί από τις παίκτριές του, κάτι που επιβεβαιώνουν και οι ίδιες. Ο Γιώργος Λυκούδης έχει συσπειρώσει ένα σύνολο νεαρών αθλητριών και ετοιμάζεται να παίξει με τον Απόλλωνα Πάτρας σε μία άκρως απαιτητική κατηγορία, με δυνατές ομάδες όπως η ΑΕΚ και το Αιγάλεω.

«Η Pre League είναι μία πολύ δύσκολη κατηγορία και, πραγματικά δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι στην παρούσα φάση είναι πιο δύσκολη και από την Α1 Γυναικών. Έχουν φτάσει ομάδες να έχουν πολύ υψηλά μπάτζετ, έχουν πάρει κορίτσια από πολύ μεγάλες ομάδες της Α1 όπως ο Παναθηναϊκός και ο Ηρακλής Κηφισιάς. Εμείς είμαστε μία ομάδα που στηριζόμαστε στις δικές μας δυνάμεις και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Σε πρώτη φάση, ο βασικός στόχος είναι να εξασφαλίσουμε τη σωτηρία. Έχουμε νεαρά παιδιά τα οποία μπορούν να γράψουν χιλιόμετρα και αν η ομάδα σωθεί, του χρόνου θα έχουν ακόμη περισσότερες εμπειρίες, θα πατάνε καλύτερα στα πόδια τους και η ομάδα θα έχει μεγαλύτερη ισχύ», τόνισε στη «Match» ο Πατρινός προπονητής.

Ο Γιώργος Λυκούδης αναφέρθηκε στη συνέχεια στην πορεία της προετοιμασίας του Απόλλωνα, σημειώνοντας: «Η ομάδα βρίσκεται σε ένα καλό στάδιο δουλειάς. Πάντοτε έχουμε μέσα στο μυαλό μας ότι μπορούμε να κάνουμε περισσότερα πράγματα. Πρέπει κιόλας να τα κάνουμε γιατί όσο πλησιάζει ο χρόνος πρέπει να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από τη διάθεση και την εργατικότητα των κοριτσιών. Πάντα όμως θα βλέπουμε ότι κάτι λείπει, έτσι γίνεται, και εργαζόμαστε πάνω σε αυτά. Είμαστε μία ομάδα με νεαρό της ηλικίας, που στερείται εμπειρίας. Ωστόσο έχουμε παιδιά που έχουν και ταλέντο και διάθεση να παίξουν, να κυνηγήσουν το όνειρό τους και να φτάσουν ψηλά. Εκεί στηριζόμαστε».

Έρχονται τα πρώτα φιλικά

Σιγά-σιγά, ο Απόλλων θα αρχίσει και τα φιλικά παιχνίδια, καθώς μέχρι ώρας επιδίδεται μόνο σε προπονήσεις. Υπάρχει ένα επικείμενο φιλικό με την ΕΑΠ την Πέμπτη, ενώ προγραμματίζονται άλλες δύο αναμετρήσεις την άλλη εβδομάδα με Ποσειδώνα Λουτρακίου και Γιάννενα. «Όπως έχουν τα πράγματα στη σημερινή εποχή, δεν έχουμε τη δυνατότητα μετάβασης δεξιά κι αριστερά. Τα φιλικά μας θα είναι κάπως περιορισμένα, αλλά όλες οι ομάδες πλέον προσπαθούν με τα μέσα που έχουν να κάνουν το καλύτερο δυνατό», επεσήμανε στη «Match» ο Γιώργος Λυκούδης.

Matchnews.gr

Διαβάστηκε 374 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ