1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-06-2013 20:14

«Πολύ ...μακριά η Ευρώπη, στόχος να είμαστε ανταγωνιστικοί στην Ελλάδα»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Στην κλήρωση της ομάδας του με τη νορβηγική Στοντ Βόλεϊ Στέινκιερ, ανφέρθηκε στις δηλώσεις του ο τεχνικός του ΟΠΕ Ρεθύμνου, Μιχάλη Χαχαγιόπουλος, αναφέροντας πως αν και πρόκειται για την παρθενική συμμετοχή του συλλόγου στην ευρώπη αυτό που προέχει είναι η διατήρηση ενός ανταγωνιστικού συνόλου στο ελληνικό πρωτάθλημα.
«Ειλικρινά δεν ξέρω πολλά πράγματα για το γυναικείο βόλεϊ της Νορβηγίας, αλλά έχω την αίσθηση ότι από τη στιγμή που αποφύγαμε ομάδες από πιο προηγμένες, όσον αφορά το βόλεϊ, χώρες, ότι έχουμε αρκετές ελπίδες να περάσουμε. Σίγουρα όμως αυτά τα ματς είναι πολύ μακρινά και θα μας απασχολήσουν όταν έρθει η ώρα, αφού ακόμη σχεδιάζουμε την ομάδα μας και θέλουμε να παρουσιάσουμε και τη νέα χρονιά ένα ανταγωνιστικό σύνολο. Είναι πολύ σημαντικό το ότι έχουμε το πρώτο ματς στο Ρέθυμνο, γιατί θα είναι μια ιστορική στιγμή για την πόλη και την ομάδα κι είμαι σίγουρος ότι το γήπεδο θα είναι κατάμεστο. Νομίζω ότι σήμερα που μάθαμε τον αντίπαλο μας, όλοι και πρώτα απ’ όλα η διοίκηση που πήρε την απόφαση να παίξει η ομάδα στην Ευρώπη, νιώθουμε ότι δικαιώνονται οι κόποι μας και θα προσπαθήσουμε να το χαρούμε όσο μπορούμε».
Διαβάστηκε 1212 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ