1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
22-03-2017 18:41

Μενδρινός: «Η μεταμόρφωση του ΟΠΕΡ που νίκησε το άγχος»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Απόλυτα ικανοποιημένος εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο προπονητής του ΟΠΕΡ Γιώργος Μενδρινός μετά τη νίκη επί της ΕΑ Πατρών, τονίζοντας πως πρώτα έπρεπε να κερδίσουν το άγχος και μετά το παιχνίδι.

«Αφού νικήσαμε πρώτα το άγχος στην συνέχεια πήραμε και το παιχνίδι. Θεωρώ πως ανταποκριθήκαμε όπως έπρεπε στην αναμέτρηση. Ήταν ένα ματς το οποίο θα έκρινε σε πολύ μεγάλο βαθμό το αν θα υπήρχε ελπίδα για την συνέχεια ή όχι.

Τώρα υπάρχουν ακόμα δύο παιχνίδια για το φινάλε του πρωταθλήματος. Το πρώτο κόντρα στον Ηρακλή Κηφισιάς που λογικά είναι ένα ματς που το φαβορί είναι ξεκάθαρο. Όμως μένει η τελευταία αγωνιστική εδώ με τα Βριλήσσια, που ουσιαστικά θα «σφραγίσει» την παραμονή.

Πάντως έχω να πω ότι τα παιδιά μέσα σε μία εβδομάδα μπόρεσαν και μεταμορφώθηκαν. Έδειξαν διάθεση και πάνω από όλα μπόρεσαν με υπομονή και επιμονή και ανταπεξήλθαν στην πίεση, γιατί αυτή ήταν ο μεγαλύτερος εχθρός».

Goodnet.gr

Διαβάστηκε 3473 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ