1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
06-11-2014 20:56

Θέλει Ζούνιτς κόντρα στον Πανναξιακό

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Η Μαρίνα Ζούνιτς συμμετείχε στην αποστολή του ΟΠΕΡ κόντρα στο Μαρκόπουλο, αλλα δεν μπορούσε να αγωνιστεί. Η 24χρόνη διαγώνιος όμως αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής απέναντι στον Πανναξιακό, τον οποίο ο ΟΠΕΡ φιλοξενεί για την 5η αγωνιστική της Α1 γυναικών, εφόσον φυσικα τακτοποιηθουν τα γραφειοκρατικά.
Η Ζούνιτς γεννήθηκε στις 4 Ιανουαρίου το 1988 και κατάγεται από την Σερβία. Έχει ύψος 1.84μ. και αγωνίζεται ως διαγώνιος. Από το 2010 ήταν μέλος της Τεντ Ομπρένοβατς, η οποία συμμετείχε στην 1η κατηγορία του Σέρβικου πρωταθλήματος. Μάλιστα, την περσινή σεζόν κατέλαβε την 2η θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, ενώ αποκλείστηκε στα ημιτελικά των πλέϊ-οφ από την Τσβέντα Μπέογκραντ. Πέρυσι, αγωνίστηκε σε 9 αγώνες, έχοντας 3.3 πόντους μ.ό. Το καλύτερο της παιχνίδι το έκανε κόντρα στην Βαραντίν, όπου σημείωσε 11 πόντους, ενώ είχε και δύο άσσους.
Διαβάστηκε 816 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ