1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-09-2014 12:09

Μετ' εμποδίων η προετοιμασία στο Ρέθυμνο

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Μετ' εμποδίων διεξάγονται οι προπονήσεις στον ΟΠΕΡ ελλείψει των περισσοτέρων παικτριών λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων. Το κυανοκίτρινο τμήμα που έχει ξεκινήσει τις προπονήσεις εδώ και 20 μέρες προσπαθεί να ανασυνταχθεί, προκειμένου να είναι έτοιμο στις ημερομηνίες που πρέπει εν όψει πρωταθλήματος. Βέβαια, για να ξεκινήσει η Α1, χρειάζεται να περάσει αρκετό διάστημα, καθώς το πρώτο σερβίς υπολογίζεται στα μέσα Οκτώβρη.

Στο κυανοκίτρινο συγκρότημα λοιπόν οι προπονήσεις συνεχίζονται, αλλά δεν είναι δυνατόν να υπάρξει σαφή εκτίμηση για το πώς μπορεί να εμφανιστεί και σε ποιο χρονικό διάστημα.

Τα άτομα που προπονούνται είναι λιγοστά σε αριθμό (Ξαγοραράκη, Σαπαρέφσκα, Ρ. Ε. Χατζάκη, Τουρλίτη, Παπαδάκη Στ.) ωστόσο χθες μπήκαν στο πρόγραμμα και οι Κλεισιάρη, Μαρινάκη, Παπουτσή. Μάλιστα μέσα σ' αυτές τις μέρες (ίσως και σήμερα) θα περάσουν υπό δοκιμή δύο παίκτριες οι οποίες φοιτούν στο Πανεπιστήμιο Ρεθύμνου μια και τους συνοδεύουν καλές συστάσεις.

Ζιώγας: «Είναι νωρίς για συμπεράσματα»

Ο προπονητής του γυναικείου τμήματος, όλο αυτό το διάστημα έχει διαμορφώσει μια άποψη από την μικρή εικόνα που έχει μέχρι σήμερα και αδημονεί και 'κείνος με τη σειρά του για την άφιξη όλων των παικτριών που θα κάνουν τον ΟΠΕΡ να δουλέψει πλήρης ως ομάδα.

«Αν και είναι νωρίς ακόμα για συμπεράσματα, μπορώ να πω ότι είναι πολύ θετικό το γεγονός ότι παρ' όλο που δεν είμαστε πλήρεις, υπάρχει ζήλος από τα κορίτσια στην προπόνηση. Μέρα με τη μέρα υπάρχει μια ανοδική τάση και επίσης διακρίνω ότι τα παιδιά αρχίζουν να απαιτούν από τους εαυτούς τους και από τις συμπαίκτριές τους.

Από χθες έχουν ενταχθεί άλλα τρία κορίτσια, η Κλεισιάρη, η Μαρινάκη και η Παπουτσή ενώ περιμένουμε να δούμε και δύο κορίτσια που είναι πρωτοετείς στο Πανεπιστήμιο Ρεθύμνου, αφού θα τελούν υπό δοκιμή».

Ακολούθως, ο προπονητής του Ρεθύμνου αναφέρθηκε στο ρυθμό τον οποίο θα πρέπει να ανεβάσει η ομάδα με την άφιξη των υπολοίπων μεταξύ αυτών και των ξένων παικτριών, καθώς και για τα φιλικά παιγνίδια που θα ξεκινήσουν σε περίπου 20 μέρες -ίσως και λιγότερο- από τώρα.

«Είμαστε στην αναμονή για δύο πράγματα. Να έρθουν οι κοπέλες -μαζί μ' αυτές και οι ξένες- και φυσικά να ξεκινήσουμε τα φιλικά παιγνίδια. Περιμένουμε να δούμε ποιες ξένες θα έρθουν οι οποίες σίγουρα θα ανεβάσουν το στάτους της ομάδας και φυσικά τα φιλικά που θα μας βοηθήσουν να αποκτήσουμε ομοιογένεια. Σε τρεις εβδομάδες από τώρα, ίσως και νωρίτερα, να δώσουμε τα φιλικά μας παιγνίδια. Σίγουρα θα αντιμετωπίσουμε τις δύο ομάδες της Κρήτης που αγωνίζονται στην Α2 και μετά ίσως αγωνιστούμε κόντρα στη Σαντορίνη. Αμέσως μετά θα πάμε στην Αθήνα.

Εκεί θα πρέπει να δώσουμε κάποιους μαζεμένους αγώνες, καθώς είναι λογικό ότι το διάστημα της εκεί παραμονής μας, θα είναι μικρό».

rethnea.gr

Διαβάστηκε 787 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ