1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
01-11-2013 23:33

Χαχαγιόπουλος:«Ξέρουμε τι σημαίνει Ρέθυμνο και Α1»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Την ανάγκη να βρει ρυθμό, αλλά και την ευχαρίστηση που ξεκίνησε ο ΟΠΕΡ με νίκη, εξέφρασε ο προπονητής της κρητικής ομάδας Μιχάλης Χαχαγιόπουλος. Το Ρέθυμνο αγωνίζεται με τον Ηρακλή για την τέταρτη αγωνιστική της Α1 γυναικών, και το παιχνίδι αναμένεται να είναι ντέρμπι. 
«Είναι αλήθεια και δεν το κρύψαμε ποτέ, ότι μας λείπουν παιχνίδια αλλά και ρυθμός. Είμαστε μια καινούρια ομάδα. Παιχνίδι με παιχνίδι, θα εμφανιζόμαστε καλύτεροι στο γήπεδο. Είναι όμως πολύ σημαντικό που ξεκινήσαμε με νίκη - ανατροπή το πρωτάθλημα. Πλέον, έτσι όπως ξεκινήσαμε από την 3η αγωνιστική, αναγκαζόμαστε μέσα σε μια εβδομάδα να δώσουμε τρεις αγώνες υψίστης σημασίας και έντασης, αφού θα αντιμετωπίσουμε το Σάββατο (2/11) τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη, την προσεχή Τετάρτη (6/11) τον Ολυμπιακό στην έδρα μας και ακολούθως το Σάββατο (9/11) τον Παναθηναϊκό ξανά στην έδρα μας. Αυτό που θέλω βέβαια είναι να κοιτάμε τα παιχνίδια μεμονωμένα για να συγκεντρωνόμαστε 100% σ’ αυτά».

 Όσο για τον αγώνα με τον Ηρακλή, ο 38χρονος τεχνικός είπε: «Το Σάββατο παίζουμε σε μια πολύ δύσκολη έδρα. Έχουμε αναλύσει καλά τον αντίπαλο. Τα κορίτσια έχουν αντιληφθεί τί σημαίνει Ρέθυμνο και τί η κατηγορία της Α1. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι και έχουμε μεγαλύτερη διάρκεια στη συγκέντρωση του ματς σε σχέση με το Μαρκόπουλο, τότε πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά.Ο αγώνας με τον Ηρακλή είναι ένα ματς διαφορετικής φύσεως απ’ ότι αυτό με το Μαρκόπουλο. Το ματς με το Μαρκόπουλο, για πολλούς λόγους, ήταν ένα ματς- τελικός για μας.Δεν είχαμε παιχνίδια, δεν γνωρίζαμε κατά πόσο μπορούσαμε να είμαστε έτοιμοι στον βαθμό που θέλαμε και αγωνιζόμασταν στην έδρα μας. Καταλαβαίνετε ότι η πίεση ήταν μεγαλύτερη στο κεφάλι μας.Τα καταφέραμε και αυτό πιστώνεται στα κορίτσια». 
Διαβάστηκε 921 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ