1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-10-2013 22:15

Παρουσιάστηκε ο ΟΠΕ Ρεθύμνου

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Μέσα σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε χθες η παρουσίαση των ομάδων ανδρών και γυναικών του ΟΠΕ Ρεθύμνου σε μία ξεχωριστή χρονιά για τον σύλλογο, αλλά και για τον Ρεθυμνιώτικο αθλητισμό γενικότερα.

Η νέα αγωνιστική σεζόν που ξεκινάει τις επόμενες ημέρες δεν θα μοιάζει με καμιά άλλη για το βόλεϊ του νησιού, αφού για πρώτη φορά θα εκπροσωπηθεί στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, από την γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΟΠΕΡ που θα συμμετάσχει φέτος για 2η συνεχόμενη χρονιά στην Α1 Εθνική κατηγορία. 

Ιστορική είναι η χρονιά όμως και για την ανδρική ομάδα βόλεϊ, η οποία μετά από έξι χρόνια απουσίας επιστρέφει στις Εθνικές κατηγορίες και είναι έτοιμη να συμμετάσχει στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Στην χθεσινή παρουσίαση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Ρεθύμνου έδωσαν το παρόν οι αρχές του τόπου, ευχόμενες ο ΟΠΕ Ρεθύμνου να εκπροσωπήσει επάξια την πόλη και το νομό στην Ευρώπη. Φυσικά από την χθεσινή βραδιά δεν θα μπορούσαν να λείψουν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές της φετινής παρουσίας του ΟΠΕΡ και στα δύο μεγάλα πρωταθλήματα που θα συμμετάσχει. 

Τα μέλη της γυναικείας ομάδας, που φαντάζει ακόμη πιο δυνατή από την περυσινή, προεξέχοντος του προπονητής τους Μιχάλη Χαχαγιόπουλου και του συνεργάτη του Γιώργου Μπουρμπάκη. Παράλληλα παρουσιάστηκε και η νέα ομάδα των ανδρών του ΟΠΕΡ που πέρυσι κατόρθωσε αήττητη να κατακτήσει το πρωτάθλημα Κρήτης και την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία, μέσα από αγώνα μπαράζ. 

Πηγή: goodnet.gr
Διαβάστηκε 816 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ