1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-10-2018 02:11

Aπό τη Μπαρτσελόνα και το Next Top Model στον Γ.Σ.Ηλιούπολης (video)

Δείτε τις δηλώσεις που έκαναν στο NS TV και στον Ανδρέα Λεκάκη οι αθλήτριες του Γ.Σ.Ηλιούπολης Άννα Σπανού, Αναστασία Φωκιανού και Αφροδίτη Γιώτα, ο πρόεδρος Ανδρέας Τρομπέτας και ο προπονητής Γιάννης Παγανέλης:

Η Αννα Σπανού που τα δύο τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στη Μπαρτσελόνα και στην Ταϊλάνδη είπε:

«Εχουμε φτιάξει πολύ καλό ρόστερ το οποίο έχει πολλές προοπτικές. Με σκληρή δουλειά, βηματάκι, βηματάκι και παιχνίδι, με παιχνίδι θα έρθουν και τα αποτελέσματα. Στην Μπαρτσελόνα αγωνίστηκα και έζησα μία μεγάλη εμπειρία. Ηταν η πρώτη χρονιά που έφυγα από την Ελλάδα και πραγματικά η φανέλα ήταν βαριά».

Ο προπονητής Γιάννης Παγανέλης είπε: «Θέλουμε να έχουμε εύκολη παραμονή στην κατηγορία και να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλους τους αγώνες. Ολες οι ομάδες έχουν ενισχυθεί και το πρωτάθλημα θα είναι πολύ πιο δυνατό από πέρυσι. Κάθε χρονιά είναι διαφορετική και πάντα πρέπει να έχεις στόχους και υποδομές. Εδώ στην Ηλιούπολη αυτό κάνουμε. Δίνουμε έμφαση και στην γυναικεία αλλά και στις υποδομές. Κάθε ξεκίνημα είναι δύσκολο, έχουμε κάνει καλή προετοιμασία και περιμένω ένα καλό πρωτάθλημα. Περιμένουμε τον κόσμο στο γήπεδο».

Ο πρόεδρος Ανδρέας Τρομπέτας είπε: «Είναι δύσκολη η σεζόν. Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός. Ξεκινήσαμε από το μηδέν και δίνουμε έμφαση και στις υποδομές μας».

Η Αναστασία Φωκιανού είπε: «Θέλω να φτάσω όσο πιο ψηλά γίνεται και να δώσω ότι μπορώ. Εχουμε πολλές μεταγραφές αθλητριών με μεγάλη εμπειρία αλλά και νέα κορίτσια που μπορούν να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια. Το πρωτάθλημα της Α1 θα πάει καλύτερα από πέρυσι. Ολες οι ομάδες έχουν ενισχυθεί και θα έχουμε πολλές εκπλήξεις».

Η Αφροδίτη Γιώτα που έλαβε μέρος και στο Next Top Model είπε: «Θέλω να έχουμε την υγεία μας, να κάνουμε αυτό που αγαπάμε και να έχουμε πάθος για να πετύχουμε τους στόχους μας. Θα δώσουμε το 100% και θα δούμε που θα μας βγάλει. Πιστεύω πως το τελικό πλασάρισμα θα είναι ψηλά».

 

Η εντυπωσιακή παρουσίαση των... μοντέλων του Γ.Σ.Ηλιούπολης Bread Factory (video)

 

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ