1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-08-2017 20:13

Περίσκεψη στον Ηρακλή Κηφισιάς

Κεραυνός εν αιθρία στον Ηρακλή Κηφισιάς, όπου προσπαθούν να συνέλθουν από το σοκ της σύλληψης του χρηματοδότη τους και υπάρχει περίσκεψη για την επόμενη μέρα.

Οι λύσεις είναι δυο για τον Ηρακλή, αν και εφόσον δεν υπάρχει άμεση προοπτική αποφυλάκισης του χρηματοδότη και ενασχόλησης με την ομάδα βόλει γυναικών.

1. Να διαλυθεί η ομάδα και να μείνουν ελεύθερες οι παίκτριες, αλλά αυτό θα είναι καταστροφικό για τον σύλλογο που θα πέσει σε τοπικές κατηγορίες και θα αφανισθεί.

2. Να σπάσει το συμβόλαιο της ξένης παίκτριας και να αναπροσαρμόσει τα συμβόλαια των ελληνίδων προς τα κάτω, αφού έτσι κι αλλιώς είναι εγκλωβισμένες και δεν μπορούν να παίξουν πουθενά στην Ελλάδα, παρά μόνο στο εξωτερικό.

Η ομάδα μπάσκετ του Δούκα πάντως , όπου είναι χρηματοδότης ο ίδιος επιχειρηματίας, ακύρωσε όλες τις μεταγραφές και άφησε ελεύθερους τους παίκτες, αλλά στο μπάσκετ υπάρχουν χρονικά περιθώρια μεταγραφών. Στο βόλει οι μεταγραφές τελείωσαν.

1 σχόλιο

  • Comment Link Γνωστης3 Κυριακή, 06 Αυγούστου 2017 12:34 posted by Γνωστης3

    Η μπουγαδα ... τελειωσε. Προβλεπεται διαλυση. Τοσα λεφτα βγαινουν απο Ακαδημιες. Που πανε ????

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ