1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-10-2016 23:49

Με μεγάλη ανατροπή ο ΑΟ Θήρας 3-2 τον αξιόμαχο Ηρακλή Κηφισιάς

Ο ΑΟ Θήρας πήρε πολύ δύσκολη νίκη με 3-2 επί του ανταγωνιστικού Ηρακλή Κηφισιάς, στην αυλαία του τουρνουά «Ιωάννης Μαλακατές» που διοργάνωσε ο Παναθηναϊκός στο κλειστό «Π. Γιαννακόπουλος».
Το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό με πολλές ανατροπές, καθώς η Σαντορίνη βρέθηκε πίσω με 2-0 σετ, για να φέρει... τούμπα το ματς και να φτάσει στη νίκη. Αποθέωση και για τις δύο ομάδες από τον κόσμο που γέμισε το κλειστό Παύλος Γιαννακόπουλος.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ (Χουντουμάδης): Κοττά, Κωνσταντίνου, Κοσμά, Κουτουξίδου, Χουντά, Κωνσταντέλλου / Λύρα (λ), Τσελέπη, Λαμπρινίδου, Βογιατζόγλου, Γιαννάτου
ΑΟ ΘΗΡΑΣ (Οικονόμου): Γεωργιάδου, Μουντάκη, Ζντοβτς, Μεταξά, Τσοχατζή, Στόγιτς, Αρτακιάνου (λ), Τσομπανίδου, Παναγιωτίδου

Οικονόμου: «Τόνωση από την έλλειψη ρυθμού αυτό το τουρνουά»

Ο προπονητής της Σαντορίνης Aπόστολος Οικονόμου δήλωσε στο panathinaikos1908.gr: «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Παναθηναϊκό που μας έκανε την τιμή να μας προσκαλέσει σε ένα τέτοιο τουρνουά. Είναι πολύ θετικό που γίνονται δυνατοί αγώνες, ώστε να τονώσουν την έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού που έχουμε. Επίσης είναι πολύ ωραίο συναίσθημα να αγωνίζεσαι σε ένα τόσο ιστορικό γήπεδο».

Χουντουμάδης: «Ιδανική περίοδος το τουρνουά»

Ο προπονητής του Ηρακλή Κηφισιάς και άλλοτε τεχνικός του Τριφυλλιού, Σπύρος Χουντουμάδης δήλωσε στο panathinaikos1908.gr: «Καταρχάς θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντική κίνηση από πλευράς του Παναθηναϊκού να τιμήσει έναν σπουδαίο παράγοντα όπως ήταν ο Ιωάννης Μαλακατές. Παράλληλα είναι ένα δυνατό τουρνουά και μάλιστα σε ιδανική χρονική περίοδο ώστε να τεστάρουμε τις δυνατότητές μας, να εντοπίσουμε τα θετικά στοιχεία αλλά και τις αδυναμίες μας ενόψει της αγωνιστικής σεζόν. Επιπλέον, είναι μια διοργάνωση που διεξάγεται σε μια ιστορική έδρα, με πολύ κόσμο, γεγονός που βοηθάει το ίδιο το άθλημα του βόλεϊ».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ