1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-03-2016 22:49

Σχολική γιορτή στη Γλυφάδα

ΤΟΥ  ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΛΕΜΟΝΙΔΗ

Καμάρωναν στην ΕΟΠΕ για το φαιναλ φορ του Κυπέλλου και έλεγαν πολύ σωστά ότι ήταν καλύτερο από το φαιναλ φορ του Λιγκ Καπ που διοργάνωσε η ΕΣΑΠ, πέρυσι στο ίδιο γήπεδο, όπου η απονομή έγινε με γυρισμένες πλάτες  προς τους φωτορεπόρτερ, πάνω στην εξέδρα.

Το φαιναλ φορ του Κυπέλλου όμως ήταν σαν μια φτωχή σχολική γιορτή. Κι αν το συγκρίνουμε με τους δυο τελικούς Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός στο Τροκαντερό θα μελαγχολήσουμε. Κοιτάξτε τη φωτό γι όσους ξέχασαν ...

Στο Φάληρο πήγαν δις,  5000 παιδιά και γονείς σε μια σπουδαία γιορτή, δεν συνέβη το παραμικρό και έγιναν δυο μεγάλοι τελικοί. Στη Γλυφάδα με το ζόρι βρέθηκαν 700 θεατές, αφού δεν μπόρεσαν να προσελκύσουν 2200 παιδιά και γονείς απ όλη την Αττική, για να ομορφύνουν το γυμναστήριο της Γλυφάδας. Και φυσικά δεν φταίνε οι υπάλληλοι που ήταν οι ίδιοι, αλλά η κεφαλή που δίνει τις κατευθύνσεις.

Όσο κι αν προσπαθούμε να μη γκρινιάζουμε, δυστυχώς δεν τα καταφέρνουμε, αφού η ΕΟΠΕ μίκρυνε το βόλει για να χωρέσουν οι διοικούντες της, που δεν έχουν όραμα. Όπως γράψαμε κατ επανάληψη, οι διοργανώσεις γίνονται για να γίνονται, χωρίς να ενδιαφέρει κανέναν η προβολή του αθλήματος. Κρίμα...



Το δις εξαμαρτείν πάντως, ουκ ανδρός σοφού. Ο Καλμαζίδης στη Σύρο έβαλε τον Καρασαββίδη στη θέση του Γιαμπλόνσκι, έχασε την επίθεση από την πίσω ζώνη, ο Σουλτανόπουλος σημάδεψε τον Καρασαββίδη και τούμπα το ματς.

Στη Γλυφάδα ο Καλμαζίδης αντικατέστησε τον Χιμένες με τον Καρασαββίδη στη θέση του Χιμένες, έχασε την επίθεση από την πίσω ζώνη, ο Σουλτανόπουλος σημάδεψε τον Καρασαββίδη και πάλι τούμπα το ματς.

Η υπεροψία και τα γελάκια στον πάγκο του ΠΑΟΚ στο 0-2 και 21-24 απέδειξαν ότι το πάθημα της Ερμούπολης δεν τους έγινε μάθημα...Και να προσθέσουμε ότι ο Καλμαζίδης είχε πάρει τα δυο ταιμ άουτ κι για να σταματήσει το χρόνο ζήτησε βίντεο ρέφερι ισχυριζόμενος ότι ο Σουλτανόπουλος πάτησε γραμμή στο σερβίς, στο 23-24. Το έκανε για να σταματήσει το χρόνο, χωρίς αποτέλεσμα, επειδή έβλεπε το κακό με δρασκελιές να πλησιάζει...

Παρών στη Γλυφάδα ο κορυφαίος διαγώνιος σε διαχρονικότητα Γιούρι Φιλίποφ που φωτογραφήθηκε με οπαδούς του Παναθηναικού, καμάρωνε για το γιό του Ντίμα και υποστήριξε τον Ολυμπιακό, λέγοντας "εγώ τον Ντίμα τον άφησα στον Παναθηναϊκό, αλλά τον έδιωξαν".

Ο Στέλιος Προσαλίκας(αμφιβάλουμε αν τον κάλεσαν  ως πρώην πρόεδρο, γιατί ήταν στο μπλοκ της Κηφισιάς) δάκρυσε, μόλις αντίκρισε τον αγαπημένο παίκτη του Γιούρι Φιλίποφ, ενώ ο Σφενδυλάκης δέχθηκε ένα ζουμερό φιλί από τη σύζυγο του και βολειμπωλίστρια της ΑΕΚ Ιβάνοβα.


Αν δεν το καταλάβατε, έγινε και γενική συνέλευση της ΕΟΠΕ που έμοιαζε με τον γάμο της Καναά. Εβδομήντα νοματαίοι πήγαν,110 έγραψαν στα πρακτικά...



ΠΗΓΗ  ΦΩΣ  ΤΩΝ ΣΠΟΡ

16 σχόλια

  • Comment Link καποιος Τετάρτη, 06 Απριλίου 2016 10:42 posted by καποιος

    lemmy ειναι η πρωτη φορα που γραφω και δεν εχω διαθεση να ανοιξω διαλογο με κανενα λοβοτομημενο αλλα επειδη απ το σανο που τρωτε εχετε πραγματικα ξεφυγει και διαβαζουν και αλλοι θα απαντησω.ο ερασιτεχνης δεν λαμβανει το 10% των εσοδων της παε, αλλα το 10% των εισητηριων,οπως ολες οι παε. τα εχεις μπερδεψει. και ουεφα να επαιζε τα ιδια εσοδα θα ειχε ο ερασιτεχνης.ακομα και τη σεζον 2010-11 που δεν παιξαμε καν ευρωπη ο μ.ο.εισητηριων στο πρωταθλημα ηταν πανω απο 25000 αρκετα μεγαλυτερος απο τις υπολοιπες χρονιες που παιξαμε. ο "μεγαλυτερος επενδυτης" οπως λες μεχρι στιγμης σε εξι χρονια εχει κανει 60εκ. αυξησεις μετοχικου κεφαλαιου (για τον κοκκαλη δε σου λεω γιατι θα βαλεις τα κλαματα), χωρια τα εσοδα απ τις πωλησεις παιχτων (μανωλας, μητρογλου κ.α) με αποτελεσμα η παε να εχει μπατζετ καθε χρονο γυρων 60εκ. προφανως ειναι κοροιδο αφου οπως λες ειναι "διορισμενος" απο τους γκιρτζικιδες,σαρηδες και λοιπους. τους ιδιους που πηγαν να σε βγαλουν ευρωπη εχοντας ελλειπη φακελο και ξεφτυλιζονταν στην ουεφα, για να μην ξεχνιομαστε. και ο οποιος ανελαβε την παε το 2010 οταν ο παο ειχε 3 σερι χρονιες στο champion league και τις 2 ειχε παρει ολο το market pool.το τι εγιναν αυτα τα λεφτα ρωτα τους πολυμετοχικους σωτηρες σας. τωρα οσον αφορα τους τιτλους πριν το 1996 ο ολυμπιακος ειχε περισσοτερους στο βολει και στο πολο. αν αναφερεσαι στα γυναικεια οντως τα τελευταια χρονια δημιουργηθηκαν ή ξεκινησαν να εχουν πρωταγωνιστικο ρολο, αλλα αυτο δε λεει τιποτα. τα εσοδα ειναι του ερασιτεχνη προερχονται απο τα εισητηρια της παε και της καε, απ τα δεκαδες χιλιαδες μελη (τα προβατα που λεγατε καποτε), τους χορηγους και οσα χρηματα εχουν τσονταρει ο μαρινακης και οι αγγελοπουλοι. τωρα εσυ μυαλο δε θα βαλεις οποτε τραβα ακου βεργη και νικολογιαννη.εκτος αν εισαι extreme βαζελος και ακους και πρασινοφρουρο..

  • Comment Link geo77 Παρασκευή, 01 Απριλίου 2016 10:05 posted by geo77

    lemmy και λοιποί.. το ποιοι έχουν εγκεφαλικά κύτταρα καμμένα το ξέρουμε πολύ καλά πλέον.. έχετε πέσει στη λούμπα της προπαγάνδας των καναλιών/ραδιοφώνων και σαιτ που ελέγχουν τίγρης και αφραγκούζος (άλλωστε μόνο εκεί είστε δυνατοί, δεν σου κάνει εντύπωση αυτό..?..) τα περί τσκουκαλά κλπ.. να τα αφήσεις στην άκρη, δεν με αγγίζουν.. πλέον έπεσαν οι μάσκες ο αφραγκούζος καλύπτει και επίσημα του τραμπούκους χουλιγκάνους σου της Λευκάδας με δικηγόρους στις δίκες πόσο ποιο χαμηλά πρέπει να πάτε.. πλέον..? (για γκιρτζίκιδες κλπ είναι πλέον ανάξια λόγου, τρία για πλάκα σου έριξα, διπλό έκανα στην άρσεναλ, κάθε χρόνο κάνω μεγάλες νίκες ατλέτικο, γιούβε κλπ.. όταν εσύ μένεις έξω απ΄ την καμπάλα τα παραμύθια αλλού..)
    για τα ερασιτεχνικά δεν διαφωνώ ότι πάνε χρήματα απ΄ το ποδόσφαιρο βάσει του 10% αλλά και εσύ έπαιξες τις χρονιές της πολυμετοχικότητας και πιο πριν στο τσαμπιονς λιγκ που είναι τα αντίστοιχα 10% προς τον ερασιτέχνη σας που έχει βουλιάξει εδώ και πολλά χρόνια.. που είναι οι λεφτάδες σας να βάλουν χρήμα..? και πάνω απ' όλα που είναι ο κόσμος.. στο ξαναλέω στον ΟΣΦΠ 20,000 κόσμος δίνει 50 ευρώ σαν μέλος στον ερασιτέχνη με την αγορά του ποδοσφαρικού διαρκείας.. μιλάμε για 1 εκ. ευρώ με το καλημέρα κάθε σεζόν.. επίσης για να πάρεις εισιτήριο στο καραισκάκη πρέπει να βγάλεις την κάρτα φιλάθλου των 10 ευρώ που και αυτά πάνε κατευθείαν στον ερασιτέχνη.. υπολογίζονται περίπου οι κάρτες 60-70 χιλιάδες κάθε χρόνο που αποφέρουν περίπου 600-700.000 ευρώ.. ο δικός σου κόσμος οργανωμένος και μη κάτι αντίστοιχο για τον ερασιτέχνη σας..? πλάκα κάνουμε τώρα οι διαφορές είναι τεράστιες.. στα παραπάνω να σημειώσουμε τα τεράστια ποσά που έφυγαν για τα μεγάλα χρέη που είχε αφήσει ο πρώην πρόεδρος και νυν χορηγός στην φανέλα της ποδοσφαιρικής αεκ.... και μην ξεχνάμε ότι σε κάποια τμήματα έχουν αναλάβει επιφανείς ολυμπιακοί επιχειρηματίες που τα χρηματοδοτούν.. αφήστε τα παραμύθια και κοιτάξτε τον καθρέπτη κανένα τσάμπιονς λίγκ δεν φταίει για την χαώδη διαφορά μας υπάρχουν και πολλά άλλα σημαντικά πράγματα.. και προκαλώ να μου πεις για τον παοκ και την κηφισιά στο βόλει, για την βουλιαγμένη και τον υδραικό στο πόλο, για τον εθνικό στην κολύμβηση για την αεκ στο στίβο, για το Πέρα στο πινγκ-πονγκ και τόσες άλλες ομάδες σε όλα τα αθλήματα σας έχουν ξεπεράσει σε όλα τα αθλήματα (στα περισσότερα δεν είστε καν δεύτεροι πίσω απο μας είστε πάρα πολύ πιο κάτω) όλοι αυτοί οι σύλλογοι έχουν λεφτά απ' το τσάμπιονς..?? έλεος πια..

  • Comment Link ανωνυμος Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2016 05:48 posted by ανωνυμος

    η εικονα με γεματο γηπεδο 2500 φιλαλθλων
    θα μπορεσετε να δειτε μονο στην ορεστιαδα
    πουθενα αλλου

  • Comment Link παο39 Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2016 21:15 posted by παο39

    by posted geo77 παντως οι ομοιδεατες σου δεν φαινεται να συμφωνουν καθολου με την αποψη σου ξερεις τι ακουσα σε βραδινη εκπομπη του σπορτ φμ απο ενα ολυμπιακο 'ελπιζω να μην υπαρξει grexit της ελλαδας απο την ευρωπη γιατι το μεγαλυτερο μερος των εσοδων πανε στο ερασιτεχνη που τα τελευταια χρονια σαρωνουμε

  • Comment Link παο13 Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2016 20:08 posted by παο13

    by posted greenman μην ξεχνας και το περσινο καθοριστικο πεμπτο τελικο στο ελληνικο στο γυν μπασκετ οπου μας εκλεψαν ενα πρωταθλημα με το ετσι θελω με μια εμετικη διαιτησια που δεν εχει ξαναυπαρξει ποτε σε αγωνα γυν μπασκετ ξερουν οι γαυροι ποια ομαδα πηγαν και αγορασαν αν δεν ταιριαζανε δεν θα συμπεθεριαζανε

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ