1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-02-2013 02:32

«Η Λαμία και η διαιτησία έδωσαν το ματς στον Παναθηναϊκό» (video)

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Ο προπονητής της Λαμίας, Δημήτρης Ανδρεόπουλος, μίλησε στο volleynews.gr για την εικόνα της ομάδας του μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό.

Του Αντώνη Αραβαντινού
Διαβάστηκε 5386 φορές

Media

4 σχόλια

  • Comment Link GGL Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2013 09:42 posted by GGL

    Σας παρακαλω μην κανετε αρνητικα σχολια για τον κομισαριο και ηγετη της κεδ γιατι θα βγαλει καμια καυστικη ανακοινωση κατα του Καρβουνη...εξαλλου ο 'ηγετης' κανει τα παντα για να προστατεψει το προιον της λιγκας!

  • Comment Link Παραγοντας Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου 2013 17:02 posted by Παραγοντας

    Προς Β.Κ δεν ειναι παρατηρητης αλλα κομισαριος,δεν χρειαστηκε να δω τους ορισμους γιατι αμεσως καταλαβα ποιος ειναι οταν διαβασα το σχολιο σου.Δυστυχως ο κομισαριος που τυχανει να ειναι και προεδρος της κεδ και θα επρεπε να ειναι υποδειγμα αποδειχτηκε οτι ειναι ΛΙΓΟΣ για την ομαλη και σωστη διεξαγωγη ενος αγωνα!

  • Comment Link ΦΙΛΑΘΛΟΣ Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου 2013 14:54 posted by ΦΙΛΑΘΛΟΣ

    @Β.Κ,ΠΟΛΥ καλα τα λετε.. Και επι πλεον.. Ο Κυριος Τωρνατωρος και οι υπολοιποι που ηγουνται του Ελληνικου βολλευ, αυτον τον καιρο θα επρεπε να ειναι ιδιαιτερα ανυσηχοι για την κατασταση που επικρατει στην Α1 κατηγορια ανδρων, οπου ομαδες οι οποιες απο την αρχη του πρωταθληματος συμετεχουν ΠΑΡΑΤΥΠΩΣ,και χωρις να πληρουν τις προυποθεσεις της προκυρηξης, επικαλουμενες παραθυρακια που εχουν,ανοιξει διαφοροι ΑΧΕΤΟΙ με το βολλευ,ακριβως για να μη στεναχωρησουν υμετερους και θιξουν και ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΒΑΘΕΙΑ συμφεροντα σε αλλους χωρους του αθλητισμου. Καιρος ομως ειναι να καταλαβουν επι τελους οτι με αυτο που κανουν, και το οποιο αποβαινει σε βαρος αλλων μικροτερων ομαδων που παλευουν να σταθουν στην κατηγορια με πενιχρα μεσα,το μονο που θα πετυχουν θα ειναι να πληξουν την αξιοπιστια του πρωταθληματος ΤΟΣΟ, που την επομενη περιοδο 2013-2014 να μην ειναι περισοτερες απο 5-6 ομαδες, και πολλες λεω, που θα συμετασχουν στο πρωταθλημα της Α1 κατηγοριας, και με θεατες τους προπονητες και τους αναπληρωματικους των παγκων.Το επαγγελματικο βολλευ πιανει πατο κυριοι, ΞΥΠΝΗΣΤΕ και δειτε το συμφερον του, και ΟΧΙ το συμφερον καποιων ομαδων ΜΕΓΑΛΩΝ εντος η εκτος εισαγωγικων που με χιλιους τροπους προσπαθειτε να αποτρεψετε τον υποβιβασμο τους,με τον φοβο να μην συμετασχουν ξανα στην Α1 κατηγορια. Καλυτερα να μην ξανασυμετασχουν αν δεν εξυγειανθουν, παρα να παρασυρουν στον πατο ολοκληρο το Ελληνικο βολλευ.. Με καθε σεβασμο ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΓΑ, ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.
    ΦΙΛΑΘΛΟΣ

  • Comment Link Β.Κ Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου 2013 11:26 posted by Β.Κ

    Κυριε Ταρνατωρε δεν ειχατε την 'τυχη' να ειστε στο γηπεδο της κυψελης γιατι τοτε θα καταλαβαινατε γιατι το επαγγελματικο βολλευ παιρνει την κατοιουσα,και δεν αναφερομαι στις δηλωσεις του Ανδρεοπουλου αλλα στο οργανωτικο κομματι του αγωνα και σας εξηγω:Πως ειναι δυνατον για μισο σετ τουλαχιστον να ειναι ball boys ο αρχηγος των οπαδων του Παναθηναικου???!!!και μαλιστα με την συγκαταθεση του ' υπευθυνου ' παρατηρητη του αγωνα!Και ξερετε ποιο ειναι το ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΟ ΚΑΙ ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟ...οταν δεν ειχε μπαλα στην κατοχη του σηκωνε τα χερια του εσφιγγε τις γροθιες του και εδινε το προσταγμα για το συνθημα 'ΠΑΟ ΓΕΡΑ ΚΑΙ Γ@ΜΑ ΤΑ Μ@@ΝΙΑ ΠΑΟ ΓΕΡΑ'!!!Αν καποιοι δεν ξερουνε να κανουνε καλα την δουλεια τους ας πανε στα σπιτια τους εσεις πρεπει να προστατεψετε το αθλημα απο τους ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ...διαφορετικα στον επομενο αγωνα του Ολυμπιακου στου ρεντη βαλτε ball boys τον Τακη Τσουκαλα!ΥΓ.Για τον λογο του αληθες στο σχολιο μου ζητηστε το βιντεο του αγωνα και δεστε με τα ματια σας το ΠΑΝΗΓΥΡΙ!!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ