1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
03-04-2015 21:56

«Καρδιοχτυπά» στο Ρέντη η Λαμία

Τον ΓΣ Λαμίας υποδέχεται ο Ολυμπιακός για την 22η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Volleyleague. Ο αγώνας δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον για τον Ολυμπιακό, αλλά σημαίνει πολλά για την Λαμία, αφού χρειάζεται τουλάχιστον ένα βαθμό για να μπορέσει να αγωνιστεί κανονικά στα πλέι άουτ. Ο αγώνας ξεκινά στις 17.00 του Σαββάτου (04/04) και μεταδίδεται από το Novasports 1. 

Ο Ολυμπιακός τις τελευταίες δύο αγωνιστικές δεν είχε τους φίλους του στο πλευρό του, αφού την τελευταία αγωνίστηκε στην Σύρο, όπου και νίκησε, ενώ την προηγούμενη με τον Παναθηναϊκό έπαιξε κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας, και ηττήθηκε. 

Ο Ολυμπιακός ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα θα πάρει τη 2η θέση. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και ο Βίτσε Κοΐστρα θα τιμηθεί ως MVP της 21ης αγωνιστικής και μάλιστα παρουσία και της συζύγου και των παιδιών του που βρίσκονται αυτές τις ημέρες στην Ελλάδα.

Η Λαμία «καίγεται» για τους βαθμούς της νίκης ώστε να μπορέσει να πλησιάσει ή και να περάσει τη ΜΕΝΤ αλλά το ενδιαφέρον της είναι και στους αγώνες ΑΕΚ - Ορεστιάδα, ΜΕΝΤ - Κηφισιά και Άρης - Παμβοχαϊκός. Ο Γ.Σ.Λαμία σε ισοβαθμία με τη ΜΕΝΤ έχει πλεονέκτημα. Το χειρότερο σενάριο για τη Λαμία θα είναι να μην πάρει η ΑΕΚ βαθμούς, ο Άρης να αυξήσει στους 12 βαθμούς τη διαφορά από την ΑΕΚ και η ΜΕΝΤ στους 10 τη διαφορά βαθμών από την ΑΕΚ. Τότε δεν θα γίνουν πλέι άουτ και θα υποβιβαστούν απ΄ευθείας ΑΕΚ και Λαμία.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν.

Στο παρελθόν έχουν γίνει 26 αναμετρήσεις Λαμίας - Ολυμπιακού για το πρωτάθλημα με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν 24 νίκες έναντι 2 της Λαμίας. Στο Ρέντη η Λαμία έχει μία νίκη στις 26 Ιανουαρίου 2008.

Διαιτητές της αναμέτρησης είναι οι Μουλά Ε. και Αγγελίδης. 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ