1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
22-02-2015 20:11

Κατσιγιάννης: «Όλα τα λάθη μαζεμένα»

Αξιολογείστε το άρθρο
(1 Vote)
Στα λάθη του 4ου σετ εστίασε ο προπονητής της Λαμίας, Θανάσης Κατσιγιάννης μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό.


«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι με δυνατό αντίπαλο. Ξεκινήσαμε καλά, δημιουργήσαμε μία μικρή διαφορά, την οποία αν διατηρούσαμε θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει το πρώτο. Δεν μπορέσαμε να πάρουμε ούτε το πρώτο, ούτε το δεύτερο, φτιάξαμε την κατάσταση στο τρίτο, αλλά στο τέταρτο κάναμε όλα τα λάθη μαζεμένα και δεν υπήρχε ελπίδα».

Ο ακραίος της Λαμίας Φρεντερίκο Λεονάρντο Τεξέιρα δήλωσε: «Δεν είχαμε την ισορροπία που χρειαζόταν σε όλο το ματς. Δεν είχαμε το πνεύμα και την σύνδεση. Είχαμε κάποιες καλές στιγμές, αλλά η ομάδα είχε πολλά σκαμπανευάσματα. Ο Παναθηναϊκός έπαιζε στην έδρα του και έπαιξε καλύτερα. Είχαμε πολλές ευκαιρίες και στο πρώτο και το δεύτερο σετ και πήραμε το τρίτο, αλλά στο τέταρτο μπήκαμε πολύ άσχημα. Θα πιέσουμε τους εαυτούς μας. Τώρα το μυαλό μας είναι στην επόμενη προπόνηση και να νικήσουμε στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι το επόμενο Σάββατο».

Ο κεντρικός της Λαμίας, Κώστας Γκιρτζίκης δήλωσε: «Σήμερα δεν ήμασταν καθόλου ανταγωνιστικοί. Θα μπορούσαμε να πιέσουμε τον Παναθηναϊκό που δεν ήταν ιδιαίτερα καλός σήμερα. Αν πιέζαμε στο τέταρτο σετ θα διεκδικούσαμε κάτι καλύτερο. Κάναμε μία προσπάθεια, αλλά ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος στο τέταρτο. Στο τρίτο σετ περιορίσαμε τα λάθη μας και πιέσαμε στο σέρβις. Κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι. Ελπίζω να δουλέψουμε καταλληλα όλη την εβδομάδα για να είμαστε έτοιμοι για την Σύρο. Έχουμε δείξει κάποια καλά στοιχεία και μία σταθερότητα. Ελπίζω στα πλέι άουτ να δείξουμε ίδια και καλύτερη εικόνα για να παραμείνουμε».
Διαβάστηκε 2393 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ