1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
10-09-2014 16:47

Ναυαγεί το θέμα με τη Νεανίδων, ανοίγει ξανά ο «φάκελος» των δευτεραθλητών

Ναυαγεί το θέμα με τη Νεανίδων, ανοίγει ξανά ο φάκελος των δευτεραθλητών.


Αρνητικοί στο ενδεχμόνενο να αγωνιστεί η Εθνική Νεανίδων στην Α1 γυναικών, αντικαθιστώντας τα Βριλήσσια, εμφανίστησε η τριμελής επιτροπή της μεγάλης κατηγορίες (εκπρόσωποι Ολυμπιακού, ΠΑΟ και ΑΕΚ) στην συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της ΕΟΠΕ, Αχιλλέα Μαυρομάτη. 

Οι ομάδες της Α1 δεν δέχονται την εθνική ομάδα, αλλά ζητούν να βρεθεί λύση με άλλο σωματείο. Από την πλευρά του, ο Μαυρομάτης, τους ζήτησε μέχρι την Παρασκευή να δεσμευτούν εγγράφως με τις θέσεις τους, αλλά και ότι δεν θα κάνουν προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ, έτσι ώστε να ανοίξει και πάλι ο «φάκελος», να κληθούν οι δευτεραθλητές των 3 ομίλων (ΖΑΟΝ, Θέτις και Άρης) και να επιλεγεί η ομάδα που πληροί τις προϋποθέσεις.

Όπως προκύπτει, ο Μαυρομάτης είναι αποφασισμένος να ανατρέψει την απόφαση του ΔΣ της ΕΟΠΕ και το πρωτάθλημα να αρχίσει κανονικά με 12 ομάδες. Οι αποφάσεις θα είναι άμεσες καθώς την επόμενο Σαββατοκύριακο υπάρχει και η κλήρωση της Α1 στη Νάξο

4 σχόλια

  • Comment Link bebis Πέμπτη, 11 Σεπτεμβρίου 2014 05:02 posted by bebis

    Στην ΕΟΠΕ έχουν μπερδέψει αυτό το πρωτάθλημα της πλάκας με αντίστοιχα του εξωτερικού. Ειναι ανέκδοτο να λένε πως στο τάδε πρωτάθλημα το μέτρο είχε επιτυχία κ.λ.π.
    Απλά πράγματα. Ανεβάστε και τις τρεις δευτεραθλήτριες ομάδες και τελειώνετε. Δύο αγωνιστικές παραπάνω δεν θα βλάψουν κανέναν.

  • Comment Link ΦΙΛΑΘΛΟΣ Τετάρτη, 10 Σεπτεμβρίου 2014 19:36 posted by ΦΙΛΑΘΛΟΣ

    Δηλαδή για να καταλάβουμε όλοι μας.... Πόσο σοβαρός και μέσα στα αθλητικά πράγματα πρέπει να είναι κάποιος για να εισηγηθεί την πρόταση με την κάλυψη της θέσης με την Εθνική Νεανίδων...???!!!!
    Θα βρεθούνε χρήματα από την ομοσπονδία για να μεταφέρονται αθλήτριες από όλη την Ελλάδα και μετα να ταξιδεύει η εθνική σε πόλεις ανα την Ελλάδα??? Μετά ποια πόλη θα έχει έδρα για τους αγώνες ως γηπεδούχος..??? Ποιος θα πληρώνει τους διαιτητές..??? Και το ποιο σημαντικό ποιος προπονητής θα έχει την ευθύνη όταν ο ένας έχει απασχόληση σε αντρική ομάδα.. και άλλος αναζητά την τύχη του σε ομάδες του εξωτερικού...?? Ποιος θα παρακολουθεί την αγωνιστική εξέλιξη των αθλητριών για να κάνει τις κλήσεις.. ή θα κλειδώσει η 12αδα ?? Αθλήτριες που αγωνίζονται στην ομάδα που αντιμετωπίζει η εθνική με ποια ομάδα θα αγωνίζονται??? Αθλήτριες που αγωνίζονται σε άλλα πρωταθλήματα πως θα τις αφήνουν τα σωματεία ενώ την ίδια μέρα θα παίζουν οι ομάδες τους σημαντικούς αγώνες..??? Ή θα παίζουν αυτούς τους αγώνες Τετάρτη όπως γινόταν πριν κάποια χρόνια με αυτή την προ-ολυμπιακή ομάδα όπως την ονόμαζαν...στους άντρες??? Προπόνηση θα κάνει αυτή η ομάδα ώστε να αφομοιώνει σύγχρονες τακτικές και ποιος θα είναι ο αντικειμενικός ομαδικός στόχος και σκοπός... Και κάτι τελευταίο.. η σχολική ηλικία αυτών των παιδιών έχει να κάνει με την επένδυση στη μάθηση άρα πως θα χάνουν απουσίες ή πως θα δικαιολογούνται από την ΓΓΑ αφού δεν υπάρχουν επίσημοι εθνικοί αγώνες σε βαλκανικό- πανευρωπαϊκό - παγκόσμιο -ολυμπιακό επίπεδο..????
    Δηλαδή αυτός που σκέφτηκε κάτι τέτοιο είναι πολλααααααα πάραααα πολλααααα κιλά .........μ .... έξυπνος!!!!!
    Και φυσικά και αυτοί που τον άκουσαν πως δεν τον έκαναν ανέκδοτο...και να γελούν μαζί του δεν έχω καταλάβει και φυσικά φαντάζομαι δεν είμαι ο μόνος...!!!

  • Comment Link koziakas Τετάρτη, 10 Σεπτεμβρίου 2014 15:53 posted by koziakas

    Που δυσκολεύεται ο ΕΟΠΕ κανείς νοήμων άνθρωπος δεν μπορεί να το καταλάβη .
    Σε όλο τον κόσμο και σε όλα τα αθλήματα η αγωνιστική σεζόν έχει πάντα τον πρώτο λόγο , μόνο στον ΕΟΠΕ δεν μπορούν να το καταλάβουν , τι φταίει άραγε .
    Κύριοι σοβαρευτείτε και τελειώστε το θέμα , οι Δευτεραθλητές έχουν τον πρώτο λόγο τελεία και παύλα, διαφορετικά γιατί γίνεται το Πρωτάθλημα .
    Πέραν το ότι και αυτός που αποχωρή θα πρέπει να έχει της δικές του ευθύνες και να μην το κάνη όποτε τον συμφαίρη .
    Τόσα χρόνια τι κανονισμούς φτιάχνατε.
    Εαν το ΔΣ δεν μπορει να βρει λύση ας καλέση έκτακτη Γενική Συνέλευση και με ψηφοφορία στην αρχή της πλειοψηφίας να είστε σίγουροι θα βρεθεί η λύση και δεν θα μπορεί κανένας να την αμφησβητήση .

  • Comment Link elenaki Τετάρτη, 10 Σεπτεμβρίου 2014 15:14 posted by elenaki

    ANTE NA ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΠΑΤΟ ΘΑ ΠΙΑΣΗ ΑΚΟΜΑ Ο ΜΑΥΡΙΜΑΤΗΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ.ΛΙΓΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΗ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ