1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-02-2018 03:43

ΕΣΠΕΔΑ: Καταιγιστικό το Αιγάλεω απέκλεισε τον Απολλώνιο

Το εισιτήριο για τον μεγάλο Κυριακάτικο τελικό του F4 νεανίδων αλλά και το αντίστοιχο του για το πανελλήνιο πρωτάθλημα, κέρδισε το Αιγάλεω όπου στον πρωτο ημιτελικό νίκησε άνετα 3-0 (25-14, 25-13, 25-15) τον Απολλώνιο καιτην Κυριακή στις17.30 θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό.

Οι γηπεδούχες και διοργανωτές του θεσμού που πέρασαν για τριτη σερί φορά σε τελικό του θεσμού της ΕΣΠΕΔΑ, μπήκαν φουριόζες στο ματς, πίεσαν ασφυκτικά στο σέρβις και με αποτελεσματικό μπλοκ και επίθεση που έβγαζε «φωτιές», κατάφεραν να εξασφαλίσουν την πρόκριση .

Από την άλλη η φιλοξενούμενη ομάδα του Κερατσινίου, αιφνιδιάστηκε από το πολύ παθιασμένο Αιγάλεω, φανέρωσε μεγάλα προβλήματα στην υποδοχή ενώ και επιθετικά δεν προβλημάτισε τις παίκτριες της Αντωνιάδηενω οι αθλήτριες του Δεναξά θα παιξουν την Κυριακή στον μικρό τελικό (15.30)

  Στο πρώτο σετ το Αιγάλεω απο το εκπληκτικό σέρβις της Κουλοπούλου, προηγήθηκε 20-10, η Αρβανιτοπούλου με δυο μπλοκ ανέβασε την διαφορά στο 22-13 και η Σολωμού σφράγισε το σετ με 25-14

Στο δεύτερο η πίεση στο σερβις έγινε ακόμη μεγαλύτερη με την εισοδο της Χαριτωνίδη για λογαριασμό του Αιγάλεω και την Κάστανου να «σφυροκοπεί», το Σίτι επικράτησε με 25-13. Στο τρίτο σετ με την Βλάχου να οργανώνει άψογα το παιχνίδι και την Κάστανου να είναι ασταμάτητη αλλα να μπαίνουν στο «κάδρο» της νίκης και οι υπόλοιπες παίκτριες του πάγκου, το Αιγάλεω «καθάρισε» με 25-15. 

 Μορφή του ματς η Κάστανου που εκανε ότι ήθελε, εντυπωσιακή η Βλάχου, απολυτη κυρίαρχη στο φιλέ η Αρβανιτοπούλου, εξαιρετική η Κουλοπούλου, εδωσε λύσεις η Σολωμού.

Τα σετ: 25-14, 25-13, 25-15

 Αιγάλεω(Αντωνιάδη-  Ιωαάννου) Βλάχου, Κουλοπούλου, Αρβανιτοπούλου, Σολωμού, Κάστανου,Κράνη, Αναστασιάδη (λ), Παναγιωτίδου, Κικιρίκου, Αρχιμανδρίτη, Παύλου, Μάλτσιου

Απολλώνιος (Δεναξάς): Αποστόλου, Μπουρέκα, Λουρίδα, Γούνου, ΜαντούβαλουΜ, ΜαντούβαλουΔ, Γκιούρδα Στέλα, Συρίγου, Καλλιγέράκη(λ), Βαζαίου (λ), Ράπτη, Μουρατίδη

Φωτό: Δημήτρης Αντωνάκης

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ