1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
23-04-2017 17:57

Επιστροφή στην Α1 για τον Ηρακλή Κηφισιάς, άνοδος και για Κόρινθο

Η μεγάλη μέρα ήρθε για τον Ηρακλή Κηφισιάς που  επιστρέφει στην Α1 γυναικών μετά από 3 χρόνια. Η ομάδα των βορείων προαστίων νίκησε την ΧΑΝΘ με 3-0 στον αγώνα που άνοιξε την αυλαία της 3ης αγωνιστική του τουρνουά ανόδου που διεξάγεται στη Λαμία. 

 

Έτσι έδωσε τέλος στην αγωνία και για την Κόρινθο που μαζί με τον Πορφύρα (εξασφάλισε την άνοδο χθες) συμπλήρωσαν το παζλ της τριάδας που από την επόμενη σεζόν θα αγωνίζονται στην Α1.

Τα σετ: 3-0 (25-20, 25-13, 25-13)

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ (Χουντουμάδης): Κοσμά, Λαμπρινίδου, Κουτουξίδου, Κωνσταντίνου, Κωνσταντέλου, Τσελέπη, Κόττα –λ / Γιαννέλου, Βογιατζόγλου Ι., Βογιατζόγλου Α., Κυριάκου, Χούντα.
ΧΑΝΘ (Χριστόπουλος): Αρμουτάκη, Κουνουπίδου, Κίτσιου, Αλτίνη, Μπακοπούλου, Ηλιάδου-Μάνου, Βερνάρδου-λ / Κάπα-λ, Ηλιοπούλου, Κουρτίδου, Θωμοπούλου, Κουτρουμπή.

8 σχόλια

  • Comment Link Κακουλης Τετάρτη, 26 Απριλίου 2017 15:53 posted by Κακουλης

    Πρεπει να εισαι μεγαλος προπονητης για να καταφερεις με αυτο το ροστερ να τερματισεις δευτερος στην Α2 ,γιατι ατυπος ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Α2 ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΡΦΥΡΑΣ που σε καθαρισε 3-1 χαλαρα ,μην ξεχνιωμαστε ετσι ???

  • Comment Link παλαιμαχος Τετάρτη, 26 Απριλίου 2017 14:57 posted by παλαιμαχος

    Είμαι πεπεισμένος ότι θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές του 2011 αφού θα έχουμε και πάλι κυβερνήτη μας τον Μαγίστρο. Λαϊκό προσκύνημα θα έχουμε κάθε αγωνιστική.

  • Comment Link Oscar Τετάρτη, 26 Απριλίου 2017 11:30 posted by Oscar

    Εδωσαν τόσα χρήματα στην κηφισια και θα ξαναλλάξουν και πάλι τη μισή ομάδα για να σταθούν. Τώρα για ξενες μην ορκίζεστε γιατι υπαρχουν και παλιες αμαρτίες που πρέπει να ξοφληθούν....

  • Comment Link kifisiotis Τετάρτη, 26 Απριλίου 2017 11:00 posted by kifisiotis

    Ο Μάγιστρος και ο Ζερβός κρατάνε τις 4 κορυφαίες Ελληνίδες (Κουτουξίδου,Κόσμα, Λάμπρινίδου, Κωνσταντίνου) και το εξαιρετικό λίμπερο ( Λύρα) και αποκτούν 3 πρωτοκλασέτες ξένες ( Διαγώνια, Κεντρική και ακόμη μια ακραία).Αυτή η ομάδα εχει στο τσεπάκι της την 4αδα και παει για το μεγάλο μπαμ.

  • Comment Link Κηφισιωτης Τετάρτη, 26 Απριλίου 2017 08:02 posted by Κηφισιωτης

    Παλαιμαχε σιγουρα Αθλητριες και Προπονητης αξιζουν συγχαρητηρια για την επανοδο στην Α1,αλλα και ενα μεγαλο μπραβο στον χορηγο της ομαδας τον Γιαννη τον Ζερβο, που με την οικονομικη του στηριξη και συνεπεια ηρθαν Αθλητριες του επιπεδου της Κοσμα,της Κουτουξιδου,της Λαμπρινιδου και της Κωνσταντινου.Και βεβαια ολο αυτο το εγχειρημα θα εχη μεγαλη αξια,εαν αυτος ο κορμος κρατηθη και πανω εκει κανει ποιοτικες προσθηκες ξενων Αθλητριων και καποιων Ελληνιδων.Βεβαια δεν θα ειναι και τοσο ευκολο διοτι για καποιες απο αυτες υπαρχει εντονο ενδιαφερον απο πρωταγωνιστικες ομαδες της Α1. Ιδωμεν......

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ