1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
21-03-2016 20:24

Θρήνος στο βόλεϊ, «έφυγε» ο Θωμάς Γιώτας

«Έφυγε» από τη ζωή το μεσημέρι της Δευτέρας 21 Μαρτίου ο πρώην πρόεδρος του ερασιτέχνη και του ΤΑΠ Άρης, Θωμάς Γιώτας. Ήταν λάτρης του βόλεϊ το οποίο υπηρέτησε για πολλά χρόνια.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ανακοπή της καρδιάς. Τον Θωμά Γιώτα βρήκε στο σπίτι ο γιος του, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο «κιτρινόμαυρος» παράγοντας δεν αντιμετώπιζε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα υγείας.

Γεννήθηκε στο 1956 στην Καρδίτσα και διατέλεσε γενικός αρχηγός της ανδρικής ομάδας του Άρη το 1997 στο πρωτάθλημα που πήρε στην Α1 ανδρών. 

Ξεκίνησε σαν έφορος το 1987 και αργότερα πιστώθηκε την επιτυχία των μεταγραφών των Παπακοσμά και Μούχλια. 

Το 1995 και μετά επέστρεψε ως γενικός αργηγός. Ο γιός του Θανάσης (Σάκης) αγωνίστηκε στον Άρη και στον Ηρακλή, ενώ η κόρη του Βούλα είναι ταγματάρχης ψυχολόγος της ελληνικής Αστυνομίας. Ιδιοκτήτης των φροντιστηρίων «Κρόνος» και από τους πιο επιτυχημένους επιχειρηματίες της εκπαίδευσης

Ήταν μετριοπαθής και αγαπητός σε όλους και αγαπούσε πολύ τον αθλητισμό και ειδικά το βόλεϊ.

Την Τρίτη ο «αποχαιρετισμός»

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε άμεσα ο Α.Σ Άρης, με την κηδεία του να πραγματοποιείται αύριο Τρίτη 22 Μαρτίου στις 16.45 στα Κοιμητήρια Αναστάσεως του Κυρίου.

«Τη θλίψη του για το ξαφνικό θάνατο του Θωμά Γιώτα εκφράζει σύσσωμο το Δ.Σ. του Α.Σ. Αρης. Ο Θωμάς Γιώτας είχε υπηρετήσει τον άρη από πολλές θέσεις και είχε διατελέσει πρόεδρος του Α.Σ.Αρης και του ΤΑΠ-Αρης. Το Δ.Σ. του Συλλόγου εκφράζει τα βαθιά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος», αναφέρει ο Α.Σ.Άρης σε ανακοίνωση του.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ