1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-03-2016 22:25

«Καίγεται» για βαθμούς η Παναχαϊκή, να μείνει 5ος ο Παναθηναϊκός

Με στόχο να παραμείνει στην 5η θέση της βαθμολογίας ταξιδεύει ο Παναθηναϊκός στην Πάτρα, με την Παναχαϊκή από την πλευρά της να καίγεται για βαθμούς (5/3, 19.00, Διαιτητές: Γεωργουλέας, Μουλά Ειρ.).
Στόχος της Παναχαϊκής είναι η νίκη προκειμένου να προλάβει τον Ηρακλή στην 9η θέση και να βελτιώσει τη θέση της. Η ομάδα της Πάτρας είναι η μοναδική που δεν έχει σημειώσει νίκη με 3-0 σετ αλλά μετράει 7 νίκες. Προέρχεται από την ήττα στο Βραχάτι από τον Παμβοχαϊκό με 3-1 σετ. Έχει 16 βαθμούς, έναν περισσότερο από την Παναχαϊκή και 2 λιγότερους από τον Ηρακλή.

Ο Παναθηναϊκός πηγαίνει στην Πάτρα μετά από δύο σερί ήττες στους αγώνες με Ηρακλή (εκτός) και Ολυμπιακό στην Κυψέλη αλλά χωρίς να έχει χάσει την 5η θέση στη βαθμολογία που θέλει να την κρατήσει και φυσικά να διατηρήσει τις μαθηματικές ελπίδες για την 4η θέση καθώς η διαφορά από τον ΠΑΟΚ είναι 8 βαθμοί και απομένουν 4 αγώνες.

Νικάει πάντα ο γηπεδούχος

Και οι πέντε αναμετρήσεις που έχουν γίνει μεταξύ της Παναχαϊκής και του Παναθηναϊκού έχουν νικητή τον γηπεδούχο και τους πρασινους να έχουν μικρό προβάδισμα 3-2.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ